misti_bisti Публикувано Декември 18, 2009 Report Share Публикувано Декември 18, 2009 Моля за помощ нужно ми е ръководство за начинаещи за Windows XP в електронен вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Декември 17, 2010 Report Share Публикувано Декември 17, 2010 Здравейте на всички!Незнам дали темата е точно за този раздел за което се извинявам предварително.Предложението ми е следното:Тъй като много от членовете на форума са се сблъсквали с досадния син екран, (в това число и аз) и сме търсили помощ от компетентните хора тук. И сме намирали решение на проблемите си. Бих искал да попитам възможно ли е въпросните компетентни хора да напишат нещо като ръководство как се процедира при син екран да речем. В много случаи колегите искат да се прикачат файловете MEMORY.DMP или MINIDUMP. Доста се порових в нета, но за съжаление не открих никаква информация на български с какво се отварят въпросните файлове и каква информация съдържат. Знам, че обикновено проблемите са индивидуални, но все отнякъде трябва да се почне.Весели празници на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 17, 2010 Report Share Публикувано Декември 17, 2010 Това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Декември 17, 2010 Report Share Публикувано Декември 17, 2010 Интересно защо търсачката не го намери това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
borislav8001 Публикувано Март 13, 2014 Report Share Публикувано Март 13, 2014 Бих искал ръководство за инсталация и работа с Debian Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Виторио Вутов Публикувано Март 4, 2015 Report Share Публикувано Март 4, 2015 Моля ви за помощ колеги смених четенето на абс всички програми и сега като натисна да отворя някоя (която и да е ме запитва с каква програма да се отвори Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 4, 2015 Report Share Публикувано Март 4, 2015 Това мяза на проблем с асоциирането. Какви типове файлове не можете да отваряте? .exe ? само или? П.С. Проблема ви не е за тази тема! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Виторио Вутов Публикувано Март 4, 2015 Report Share Публикувано Март 4, 2015 Абсолютно всички дори системните но мисля че са EXE всичките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 4, 2015 Report Share Публикувано Март 4, 2015 Изтегли това. Стартирай го и кажи дали има промяна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Виторио Вутов Публикувано Март 4, 2015 Report Share Публикувано Март 4, 2015 Изтегли това. Стартирай го и кажи дали има промяна.никава промяна колега изтеглих го отгори се Run прозореца след което сам се затвори и това е :X Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 5, 2015 Report Share Публикувано Март 5, 2015 Тогава изтегли това.Стартирай го.Избери Yes.Рестартирай машината и виж дали има промяна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Виторио Вутов Публикувано Март 5, 2015 Report Share Публикувано Март 5, 2015 Тогава изтегли това.Стартирай го.Избери Yes.Рестартирай машината и виж дали има промяна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 5, 2015 Report Share Публикувано Март 5, 2015 Абсолютно нищо не виждам от снимката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
person Публикувано Юни 30, 2015 Report Share Публикувано Юни 30, 2015 Моля за ръководство 'Всичко за Windows 10' . Благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 30, 2015 Report Share Публикувано Юни 30, 2015 Това това „всичко“ си е за книга, не за тема във форум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост