akrachev Публикувано Ноември 27, 2009 Report Share Публикувано Ноември 27, 2009 Здравейте, вчера (26.11.2009) си поръчах книга от www.dunov-knigi.com,като очаквах книгата да е печатна, в последствие се оказа че софтуера на сайта им не е записал какво съм избрал, но понеже платих през epay.bg парите вече бяха отишли. Обадих се на господин Чорбаджиев собственик на сайта и на фирма ЧИБ ООД, а той лаконично ми каза,какво сега 8 лева ли искаш да ти върна. Звъних на :epay.bg - казаха ние сме само посредник.Комисия за Защита на Потребителите - казаха ами какво да ви кажем, пробвайте в банката.Първа Инвестиционна Банка - казаха, подайте жалба в Комисията за Защита на Потребителите. Какво ще ме посъветвате да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Ноември 27, 2009 Report Share Публикувано Ноември 27, 2009 On 11/27/2009 at 10:15 AM, Atanas Krachev написа: Здравейте, вчера (26.11.2009) си поръчах книга от www.dunov-knigi.com,като очаквах книгата да е печатна, в последствие се оказа че софтуера на сайта им не е записал какво съм избрал,Какво ще ме посъветвате да направя?Здравейте,мисля че нещата са преувеличени от ваша страна!Ще ви посъветвам,следващия път преди да поръчате каквото и да е било,да обръщате по голямо внимание на информацията, която се предлага там!На главна страница ясно е обозначено с голямо жълто каре: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozirog8 Публикувано Октомври 6, 2010 Report Share Публикувано Октомври 6, 2010 през 2008 година сайта /igrite-bg със собственик Евгени Неделчев от Бургас обяви турнир с награда лаптоп,,;тошиба сателит''.турнира трая 2 месеца.на 01 септ завърши,като аз го спечелих с потребителско име kozirog 8.всичко бе обявено в сайта.играха хиляди хора,подлъгани от наградата.аз играх абсолютно честно денонощно 2та месеца,за да поддържам първото ми място.след това се започнаха залъгвания кога ще ми бъде дадена наградата,ту този,ту по-следващия месец,ту имало спонсор,който бил в дубай,ту същия спонсор,който не съществува,бил пред фалит и щял да си продава къщата и т.н.даже ме заплашваше админа-gentex,който се казва евгени неделчев,от бургас.че нищо не съм дала,нищо няма да взема и такива.сега твърди,че аз го заплашвам.даже му предложих да ми прати лаптоп втора ръка,само и само да ми прати нещо,но уви не.само слушам лъжи и баламосване.искам всички да знаят,че този използва всички в сайта като дойни крави за себеси,не си удържа на обешанията за наградата от турнира.не ми изпрати обещания лаптоп,който самия джентекс потвърди и ми честити,че съм спечелила.а сега твурди,че съм била играла ,от няколко ип адреса,което е лъжа.пазете се от този мошеник-ЕВГЕНИ НЕДЕЛЧЕВ-GENTEX,от сайта /igrite-bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dudev851 Публикувано Ноември 9, 2010 Report Share Публикувано Ноември 9, 2010 On 11/27/2009 at 10:15 AM, Atanas Krachev написа: Комисия за Защита на Потребителите - казаха ами какво да ви кажем, пробвайте в банката.Първа Инвестиционна Банка - казаха, подайте жалба в Комисията за Защита на Потребителите.Защо ли тея двата реда са ми познати от някаде... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост