tikotrakata Публикувано Ноември 26, 2009 Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Здравейте! Искам да ви попитам един много интересен въпрос.Може ли рутер да прецаква цялата мрежа на интернет доставчик? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Ноември 26, 2009 Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Какво правиш с тоя рутер та прецакваш на човека мрежата.По принцип всичко може само желание и силна воля да имаш.Щом от човек е създадено човек ще го прецака. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Ноември 26, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Какво правиш с тоя рутер та прецакваш на човека мрежата.По принцип всичко може само желание и силна воля да имаш.Щом от човек е създадено човек ще го прецака. Да ти кажа нямам голямо желание да му прецаквам мрежата, за воля...все пак отказах цигаритеТа имам официално обвинение в тежко престъпление...значи има начин, така ли??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Ноември 26, 2009 Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Да ти кажа нямам голямо желание да му прецаквам мрежата, за воля...все пак отказах цигаритеТа имам официално обвинение в тежко престъпление...значи има начин, така ли??? Тва е интересна история, я разкажи как се получи таи че рутера ти иска да те вкара в затвора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Ноември 26, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Тва е интересна история, я разкажи как се получи таи че рутера ти иска да те вкара в затвора. Мда...всичко започна след един луд запой....Не.Шегата леко настрана...доставчика ми се обади и оплака ,че му пращам някакви странни кънекции... и му прецаквам цялата мрежа...Имал съм вируси...ама не разбрах в настолния или лапа ,или в дватаМного ми стана интересно как и през изкл. лап и PC ,само с работещ рутер, положението пак е било същото...Явно и рутера е хванал някой злонамерен код Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Ноември 26, 2009 Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Ако наистина си пълен с вируси на компютрите, изчисти ги и няма да имаш проблеми с доставчика ти. Рутера ти си е в ред и не прави тои проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Ноември 26, 2009 Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Аз лично съм виждал как един TP-link прави ви проблеми.Не се разбираше нещо с релеиките и се получаваше ефекта на луп на мрежата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Ноември 26, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Аз лично съм виждал как един TP-link прави ви проблеми.Не се разбираше нещо с релеиките и се получаваше ефекта на луп на мрежата. За TP-Link става въпрос и при мен...не мислих че е възможно да се получи това.След рестор дали ще има оправия(преди това добре изчистени PC-та)или да го отписвам, и да зарадвам моя дставчик както и цялата мрежа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Ноември 26, 2009 Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Абе слушал сам и сам патил бая от TP-Link марката ама за рутер да захлупва мрежата не бях слушал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Ноември 26, 2009 Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Честно да си призная не се сещам как го оправихме,с ъбдеит на TP-link и на самата Mikrotik релейка.Пробвай те заедно с него да му смените на TP-link firmware,дано се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост