Cecko06 Публикувано Ноември 25, 2009 Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Здравейте,проблема ми е , че след като сложа на режим Stand by после ми забива компютъра и трябва да го рестартирам с RESET бутона. Инсталирах нови драйвери/най-новите на всичко/, но пак същото се получава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 25, 2009 Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Операционна система? Хардуер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Ноември 25, 2009 Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Инсталирал ли си в последно време нов хардуер?Само като предположение, но понякога може драйверите на някои устройства да не подържат съсвем коректно енергоспестяващите функции от рода на Standby.Или ако захранването ти не може да подаде достатъчно силен ток от 5V Stand-by линията за да подържа състоянието на паметта и някои други устройства то, ако си добавил по някое време ново устройство маже да я натовари още повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cecko06 Публикувано Ноември 25, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Операционна система? Хардуер?Vista. Имам друг компютър със същия Хардуер, но няма такъв проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 25, 2009 Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Абсолютно същият ли е хардуерът? Същият ли е софтуерът + драйверите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cecko06 Публикувано Ноември 25, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Абсолютно същият ли е хардуерът? Същият ли е софтуерът + драйверите?да Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 25, 2009 Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Тогава може да е хардуерен дефект. Можеш да отнесеш проблемната система на сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост