Cecko06 Публикувано Ноември 25, 2009 Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Здравейте,използвах моята флашка за инсталирване на уиндулс виста и сега немога да я форматирам. Изписва ми че е защитена. Как да я форматирам?Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 25, 2009 Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Здравейте,използвах моята флашка за инсталирване на уиндулс виста и сега немога да я форматирам. Изписва ми че е защитена. Как да я форматирам?Благодаря. Oпитай с това безплатна е ако не помогне пиши ще търсим друга.Или пък може да пробваш и с Acronis Disk Director Suite Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cecko06 Публикувано Ноември 28, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2009 Не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 28, 2009 Report Share Публикувано Ноември 28, 2009 Не става Kaк така не става какво ти изписва дай някой шо.Kаква марка е флашката ти да не си го заключил с някоя програма.Пробвай с тулла от производителя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
keleshko Публикувано Ноември 30, 2009 Report Share Публикувано Ноември 30, 2009 Здравейте,използвах моята флашка за инсталирване на уиндулс виста и сега немога да я форматирам. Изписва ми че е защитена. Как да я форматирам?Благодаря.Под сейв мод опита ли да я форматираш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Декември 1, 2009 Report Share Публикувано Декември 1, 2009 Kaкво ти дава като грешка?Опита ли на друг компютър?На мен винаги ми е помагалHP Format tool-а Клик Странно,че при теб не е успял. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост