kumbaq Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Здравейте, като че ли ще флашвам видеото, но не мога да намеря биос ...,а Google мълчи.Видео картата ми е X1650Pro 512 MB DDR3 128 bit на PowerColor.Моля, който може да ми копира биос от негова карта, да ме насочи към линк за сваляне или да каже от кои други карти биосът е съвместим с тази.Предварително благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Ако не е тайна, защо ти е да флашваш BIOS на видео картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kumbaq Публикувано Ноември 24, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Спря да се показва POST екрана, ако е през DVI,после в Device Manager спря да показва картата като Secondary Display Adapter и не мога пусна втори монитор/ТВ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kumbaq Публикувано Ноември 27, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2009 явно не само аз не мога да намеря...моля, някой, който има такава карта (или по-скоро малкия й/му брат), да ми копира биоса.много ще благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост