logocska Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 На един приятел са му дали една флашка, която е заключена. Има ли начин да се отключи по някакъв начин. Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 А защо той не се обърне към този, който му е дал флашката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
logocska Публикувано Ноември 24, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 А защо той не се обърне към този, който му е дал флашката? Ами този, който му е дал флашката е щял да я хвърля, защото като е заключена и не може да я ползва, но моя приятел го помолил вместо да я хвърля да му я даде на него. И сега моя приятел търси начин да я отключи, но ако не успее сигурно ще я захвърли. Ако и вие от форума не можете да ми помогнете сигурно ще изхвърлим тази флашка. Моя приятел ми казва, че този човек който му дал флашката, като копирал едно песен на нея и флашката сама се заключила от само себе си и сега нищо не може да се качи на флашката нито пък може да се изтрие. Пробвахме да я форматираме но без успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Евентуално със софтуер от производителя на флашката пробвано ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
logocska Публикувано Ноември 24, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Евентуално със софтуер от производителя на флашката пробвано ли е? Ами мисля, че не. То ние с приятеля ми комуникираме по скайп, защото аз съм в момента в един град, а той е в друг. Но тази седмица ще се видим и ще съм по наясно с това как стоят нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост