pupi Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Здравеите,изчезна ми функцията Disc Defragmenter.Тя,просто не е изчезнала сама,аз съм и помогнал,как,не зная,но молбата ми е за помощ.С Windows XP SP2 съм. Благодаря Ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Можеш да си го възстановиш файла от инсталационния диск, като го поставиш и в Start -> Run пейстнеш следния текст:"X:\I386\expand.exe" "X:\I386\dfrg.ms_" "C:\WINDOWS\system32\dfrg.msc"Забележка: замени двата "X"-а с буквата на твоето устройство, в което си поставил инсталационния диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Ноември 24, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Можеш да си го възстановиш файла от инсталационния диск, като го поставиш и в Start -> Run пейстнеш следния текст:"X:\I386\expand.exe" "X:\I386\dfrg.ms_" "C:\WINDOWS\system32\dfrg.msc"Забележка: замени двата "X"-а с буквата на твоето устройство, в което си поставил инсталационния диск.Здравеи,благодаря ти за бързия отговор,но при мен нещо не се получи.Вместо буквите X написах DVD.Sled OK нищо не се получи/при сложен диск./Наверно нещо при мен не е наред? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Не трябва да пишеш "DVD". Windows няма как магически да разпознае какво имаш предвид под "DVD". Трябва да замениш X с буквата на оптичното ти устройство: D:, E:, F:, G: и т.н. Не знам при теб как са разпределени буквите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Ноември 24, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Не трябва да пишеш "DVD". Windows няма как магически да разпознае какво имаш предвид под "DVD". Трябва да замениш X с буквата на оптичното ти устройство: D:, E:, F:, G: и т.н. Не знам при теб как са разпределени буквите.Аз съм само с един дял,а оптичното устроиство е с буква D.Написах на местото на X-D,но след ОК,веднага излиза прозорец от първият ми пост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 И двата Х-а ли замени с "D"? Излиза прозорецът с грешката на Microsoft Management Console? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Ноември 24, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 И двата Х-а ли замени с "D"? Излиза прозорецът с грешката на Microsoft Management Console?Излиза ми това съобщение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Да не си сгафил нещо с настройките на Online Armor? Няма логика да няма достъп до файла иначе. Под Safe Mode отваря ли се дефрагментаторът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Ноември 24, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Да не си сгафил нещо с настройките на Online Armor? Няма логика да няма достъп до файла иначе. Под Safe Mode отваря ли се дефрагментаторът?Ти,не само,че знаеш,но и познаваш.Аз наистина съм с ОА.Но,преди два дни правих ре-инстал на ОС,и ми писна след това от обнобявания.Инсталира се и IE8,иSP3.Започна да работи бавно и аз истрих и двете.Може би,след това се сгафи нещо.А не ми се ще да го преинсталирам още веднаж. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 В случая, за ОА се вижда от иконата в трея на шота, който си дал... Ама за инсталирането и последващото деинсталиране на SP3... и Гандалф Сивия нямаше да се сети какво си правил. На бас, че от допълнителните "манипулации" е дошъл проблема... Та под Safe Mode има ли го проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Ноември 24, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Night_Raven,аз не съм прочел до края поста ти,наистина се отваря в Save Mode.А,ако не се оправя,може ли да се дефрегментирам със същият успех от Save Mode? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 25, 2009 Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Би трябвало да можеш. Щом обаче се отваря под Safe Mode, значи проблемът не трябва да е в операционната система, а най-вероятно Online Armor пречи нещо под нормален режим, докато под Safe Mode няма проблеми, защото и програмата не се зарежда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост