Jump to content

Disc Defragmenter

pupi

Препоръчан пост

Здравеите,изчезна ми функцията Disc Defragmenter.Тя,просто не е изчезнала сама,аз съм и помогнал,как,не зная,но молбата ми е за помощ.С Windows XP SP2 съм. Благодаря Ви!

post-9973-12590862023206_thumb.jpg

Сподели другаде

Можеш да си го възстановиш файла от инсталационния диск, като го поставиш и в Start -> Run пейстнеш следния текст:

"X:\I386\expand.exe" "X:\I386\dfrg.ms_" "C:\WINDOWS\system32\dfrg.msc"

Забележка: замени двата "X"-а с буквата на твоето устройство, в което си поставил инсталационния диск.

Сподели другаде

Можеш да си го възстановиш файла от инсталационния диск, като го поставиш и в Start -> Run пейстнеш следния текст:

"X:\I386\expand.exe" "X:\I386\dfrg.ms_" "C:\WINDOWS\system32\dfrg.msc"

Забележка: замени двата "X"-а с буквата на твоето устройство, в което си поставил инсталационния диск.

Здравеи,благодаря ти за бързия отговор,но при мен нещо не се получи.Вместо буквите X написах DVD.Sled OK нищо не се получи/при сложен диск./Наверно нещо при мен не е наред?

post-9973-12590950192799_thumb.jpg

Сподели другаде

Не трябва да пишеш "DVD". Windows няма как магически да разпознае какво имаш предвид под "DVD". Трябва да замениш X с буквата на оптичното ти устройство: D:, E:, F:, G: и т.н. Не знам при теб как са разпределени буквите.
Сподели другаде

Не трябва да пишеш "DVD". Windows няма как магически да разпознае какво имаш предвид под "DVD". Трябва да замениш X с буквата на оптичното ти устройство: D:, E:, F:, G: и т.н. Не знам при теб как са разпределени буквите.

Аз съм само с един дял,а оптичното устроиство е с буква D.Написах на местото на X-D,но след ОК,веднага излиза прозорец от първият ми пост.

Сподели другаде

Да не си сгафил нещо с настройките на Online Armor? Няма логика да няма достъп до файла иначе. Под Safe Mode отваря ли се дефрагментаторът?

Ти,не само,че знаеш,но и познаваш.Аз наистина съм с ОА.Но,преди два дни правих ре-инстал на ОС,и ми писна след това от обнобявания.Инсталира се и IE8,иSP3.Започна да работи бавно и аз истрих и двете.Може би,след това се сгафи нещо.А не ми се ще да го преинсталирам още веднаж.

Сподели другаде

В случая, за ОА се вижда от иконата в трея на шота, който си дал... Ама за инсталирането и последващото деинсталиране на SP3... и Гандалф Сивия нямаше да се сети какво си правил. На бас, че от допълнителните "манипулации" е дошъл проблема... Та под Safe Mode има ли го проблема?
Сподели другаде

Night_Raven,аз не съм прочел до края поста ти,наистина се отваря в Save Mode.А,ако не се оправя,може ли да се дефрегментирам със същият успех от Save Mode?
Сподели другаде

Би трябвало да можеш. Щом обаче се отваря под Safe Mode, значи проблемът не трябва да е в операционната система, а най-вероятно Online Armor пречи нещо под нормален режим, докато под Safe Mode няма проблеми, защото и програмата не се зарежда.
Сподели другаде