Night_Raven Публикувано Ноември 27, 2009 Report Share Публикувано Ноември 27, 2009 Както и предполагах. Ще трябва да я форматираш обратно във FAT или FAT32. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bubsyyy Публикувано Ноември 29, 2009 Report Share Публикувано Ноември 29, 2009 Здравейте.Имам следния проблем.Windows ми се беше скапал на лаптопа и му дадох бек ъп от рековери менижера.и след тва лаптопа не ми разчита флашки,СД карти,и ми иска драйвери за Хдд и за ДВД-то което всъщност работи имам драйварите на диск ма след инстала ми пише че на компа няма открити дривери.Лаптопа е Acer Aspire 5738ZG.Help!Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lyubo Публикувано Ноември 29, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2009 Здравейте.Имам следния проблем.Windows ми се беше скапал на лаптопа и му дадох бек ъп от рековери менижера.и след тва лаптопа не ми разчита флашки,СД карти,и ми иска драйвери за Хдд и за ДВД-то което всъщност работи имам драйварите на диск ма след инстала ми пише че на компа няма открити дривери.Лаптопа е Acer Aspire 5738ZG.Help!Благодаря предварително!Ами за най сигурно си преинсталирай windowsa, и няма да имаш проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 1, 2009 Report Share Публикувано Декември 1, 2009 Малко не схванах. Възстановил си създаден image или си създал такъв? И за какъв точно Windows става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост