svetoslav_1986 Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Здравейте, флашката ми е kingston 8гб. Имам я от една година и си работеше досега добре. Отскоро докато копирам от компютъра на флашката и обратно по-големи файлове ми изписва, че файла не може да бъде копиран и има проблем с намирането му. Файловете до няколко мб ми ги копира без проблем. Форматирах флашката няколко пъти, но не се оправи. Пробвах флашката на два компютъра и нямаше проблем с копирането на големи файлове. Пробвах друга флашка на моя компютър - работи. Използвам windows xp. Качих си програмата autorun. Моля дайте ми съвет какво да правя.AutoRuns.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Еми аз имах същият проблем с флашка Kingson 4gb.Ама абсолютно същият.Така и не се оправи и ме страхувам ,че и твоята е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 ....Отскоро докато копирам от компютъра на флашката и обратно по-големи файлове ми изписва, че файла не може да бъде копиран и има проблем с намирането му. Файловете до няколко мб ми ги копира без проблем....Не знам дали е същия проблем ,защото не си посочил големина на файловете.Аз лично имах такъв проблем,не можех да качвам на моята флашка файлове по големи от 4 Гб.Но това е напълно естествено след като флашката ми беше на файлова система FAT и FAT32,след като я обърнах в система NTFS вече няма този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svetoslav_1986 Публикувано Декември 5, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 5, 2009 Флашката ми е на файлова система FAT32 и не мога да я обърна в система NTFS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 5, 2009 Report Share Публикувано Декември 5, 2009 Кликация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svetoslav_1986 Публикувано Декември 6, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 6, 2009 Форматирах си флашката под файлова система NTFS, но без резултат. Не мога да копирам по-големи файлове от 100-200 мб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 6, 2009 Report Share Публикувано Декември 6, 2009 На друг компютър има или няма проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svetoslav_1986 Публикувано Декември 7, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2009 На другия ми компютър флашката работи. Само на лаптопа ми не иска. Моделът му HP 6735s , ако има някакво значение. Иначе съм пробвал и други флашки на лаптопа - работят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Каква грешка изписва при опит за копиране? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svetoslav_1986 Публикувано Декември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2009 Изписва ми Cannot copy Blow: Cannot find the specified file. Make sure you specify the correct path and file name. И долу в лентата с инструменти ми изписва Windows - Delayed Write Failed : Windows was unable to save all data for the file f:/blow. The data has been lost. This error may be caused by a failure of computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост