Herr_Flick Публикувано Януари 23, 2010 Report Share Публикувано Януари 23, 2010 Модема е много евтин китайски боклук. Не ми стана ясно за Common Port какво да избера : Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2010 Report Share Публикувано Януари 23, 2010 Не би трябвало да избираш нищо, а да го напишеш ръчно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smikey Публикувано Март 1, 2011 Report Share Публикувано Март 1, 2011 Hора имам следният проблем как да си отворя портовете на рутер, ако съм на windows 7??????? Моля ви помогнете ми!!!!! :( :( :( :( :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2011 Report Share Публикувано Март 2, 2011 Операционната система не е от значение. В този сайт е описано как става. Избираш си модела на рутера и приложението след това, след което следваш инструкциите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smikey Публикувано Март 2, 2011 Report Share Публикувано Март 2, 2011 тук ми изка да се regg но това ми изка пари?????? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2011 Report Share Публикувано Март 2, 2011 Това е реклама и няма връзка с въпросните настройки. Просто кликни горе вдясно Click here to skip this advertisement.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост