xploddr Публикувано Ноември 23, 2009 Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 Значи направих си един phpbb2 форум и искам да го регистрирам и го правя но другите хора немогат да влизат и незнам но ако може да ми обясните нито чрез айпи адресът ми влизат нито от този към no-ip.com във настройките на форума домейнът ми е localhost това е нормалното мисля и сичко май е ок ако може да ми помогнете :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Ноември 23, 2009 Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 Значи направих си един phpbb2 форум и искам да го регистрирам и го правя но другите хора немогат да влизат и незнам но ако може да ми обясните нито чрез айпи адресът ми влизат нито от този към no-ip.com във настройките на форума домейнът ми е localhost това е нормалното мисля и сичко май е ок ако може да ми помогнете :'( Предполагам си с реално IP. Firewall-a на Windows-a предполагам че си го изключил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
xploddr Публикувано Ноември 23, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 Предполагам си с реално IP. Firewall-a на Windows-a предполагам че си го изключил.еми не съм,а трябва ли Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Ноември 23, 2009 Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 Кое не си с реално IP или не си си махнал firewall-a Ако не си с реално IP форума ти ще бъде посещавам само от хора в локалната мрежа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Ноември 23, 2009 Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 еми не съм,а трябва ли За хост от лично то ти PC.като си оставиш свободен порт 80 или 8080.Skype е нагъл и ги заема,но са сложили хората отметка да не ги ползва.Трябва да имаш реално ip,xampp(за предпочитане,че има в него всичко необходимо).Ако имаш желание и възможности регистрираш домейн на ip си.И най-края се инсталира форума и се настройва. А ти си направил нещата леко по-обратния ред,като първо си инсталирал и настроил форума.А след това си търсил начин да си настроиш PC и респективно сървъра да се вижда от вън. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост