MeGa Публикувано Ноември 22, 2009 Report Share Публикувано Ноември 22, 2009 Имам клавиетура с нормална букса , но на лаптопа ми има само usb портове .Купих си преставка , която прави нормалната букса usb.Но компа не я разпознава пише USB device not recognized.Свалих си Unknown Device Identifier, но като я пусна дава грешка I/O error 105. После програмата тръгва но незнам какво да правя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
UBIGI Публикувано Ноември 22, 2009 Report Share Публикувано Ноември 22, 2009 иди в най-близката компютърна фирма, там ще ти намерят решение...носи портативния,най-вероятно приставката не е подходяща... три неща трябва да се погледнат за 30сек. ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Ноември 23, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 нормално да могат да ми помогнат компютърните фирми , ... то ако ходя за всеки проблем там няма да му се види края...нали за това пиша тук да ми помогнете.Ако някой има препоръки да сподели Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 23, 2009 Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 Ако самата клавиатура работи нормално и е тествана на друг компютър, то значи проблемът е или в USB порта, в който я включваш или в PS/2 -> USB преходника. В първия случай опитваш друг USB порт, а във втория - с друг преходник или конкретно USB клавиатура. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Ноември 23, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 Като ползвам клавиетурата с PS/2 букаста работи без проблеми , като сложа преставката за USB не работи нито на настолния комп (пробвах и в 2те USB-та на настолния), нито на лаптопа.Преди малко пробвах и с друга клавиетура и резултатът е същия.На картинката се вижда проблема.Може би трябва някакъв драйвър , ако ли не значи е от буксата.П.С. картинката я направих преди 10 сек. надявам се да не е заразена с вирус или нещо подобно, защото май компа ми е заразен. Като ползвам клавиетурата с PS/2 букаста работи без проблеми , като сложа преставката за USB не работи нито на настолния комп (пробвах и в 2те USB-та на настолния), нито на лаптопа.Преди малко пробвах и с друга клавиетура и резултатът е същия.На картинката се вижда проблема.Може би трябва някакъв драйвър , ако ли не значи е от буксата.П.С. картинката я направих преди 10 сек. надявам се да не е заразена с вирус или нещо подобно, защото май компа ми е заразен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 23, 2009 Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 Няма нужда от драйвер. Значи самият преходник е калпав. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Ноември 23, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 ем за левче от кауфланд... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Ноември 24, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 Преди малко приказвах с един приятел , който ми даде буксата , той има същата и на него работи.Значи проблема не е от буксата...Той ми каза , че не е слагал никакви драйвери просто я е пробвал и е работела. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 А пробвал ли си ти с неговия преходник? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Ноември 25, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2009 Той ми каза , че е пробвал моя преходник на неговия комп и е работел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 26, 2009 Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Да не ползваш Windows самоделка? С други USB устройства имаш ли проблем? USB портовете на настолния, които си ползвал, предни ли са или задни? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Ноември 26, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2009 Не мисля ,че windows-а е самоделка ,но съм го дърпал от някой торент така ,че не мога да бъда сигурен.На лаптопа windows-а е друг , но пак е от дърпан от торент.Нямам никакви проблеми с други usb устройства, а портовете на настолния комп са задни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 27, 2009 Report Share Публикувано Ноември 27, 2009 Не ми хрумват много идеи. И все пак...Можеш да искаш конкретно преходника на твоя познат, за да си 100% сигурен дали не е от него.Можеш да се опиташ да намериш USB клавиатура (отново от познат например), която да тестваш на твоите компютри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост