maxaffey Публикувано Ноември 21, 2009 Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 Здравейте, имам следния проблем и ще съм благодарен ако някой може да ми помогне. Та стартирам windows и всичко върви нормално докато стигне до там да ми иска паролата за достъп. Натискам на иконата от която трябва да се влезне и ми изписва както е нормално "Loading your personal settings", минават около 10 секунди и ми изписва "Logging off..." и отново ми показва иконата за влизане. Същото се случва и в Safe Mode и дори като се опитам да влезна с администраторската икона. Проблема е че това се повтаря постоянно и немога изобщо да влезна в компютъра. Благодаря предварително за отделеното внимание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 21, 2009 Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 На първо време можеш да провериш системата за вируси с Avira AntiVir Rescue System, например; разгледай и тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост