draco_volans Публикувано Ноември 21, 2009 Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 OK. Това с минаването на други програми... ми заприличва на бягство на плъхове от потъващ кораб насред морето - колкото и нависоко да се катерят, колкото и дълго да плуват, в един момент мачтите се оказват твърде ниски, а морето - твърде голямо и дълбоко, за да им издържат силите... Както казва Нъргъл (От "Страшните приключения на Били и Манди" - може да го знаеш това) NO ESCAPE!!!. Просто си трябва известна доза непукизъм и дебелокожие - някои му казват приспособяване... Иначе, ми е пределно ясно, че сам човек да следи всички програми е просто непосилна задача, без да получава и някакво съдействие. В това отнощение, на мене можеш да разчиташ - побарам ли някоя програмка, дето я няма в списъка, но предлага екстри, веднага ще докладвам... До момента съм го правил не веднъж в коментарите към програмите в сайта, а и чат пат пиша на Softpedia, ако се позабавят с някоя корекция (последно с KMPlayer беше). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Ноември 21, 2009 Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 Странно. Аз изтеглих DivX и го инсталирах на виртуална още преди да пусна темата, но не видях такова нещо. Опиши по-подробно, моля.Ами инсталатора е теглен от официалният сайт - единственното по- приемливо обяснение е ако засичат с каква операционна с-ма си и пробутват съответния инсталатор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 21, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 На Vista също не видях нищо относно Norton. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Ноември 21, 2009 Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 Качих инсталатора в Mediafire--http://www.mediafire.com/file/0u0qxjd30eo/DivXInstaller.exe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 21, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 Да, за същия инсталатор става въпрос. При мен няма нищо за Norton. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Ноември 21, 2009 Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 Ами не знам сам виждаш снимката утре ако искаш мога да направя филмче с целия процес на инсталация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 21, 2009 Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 Ами не знам сам виждаш снимката утре ако искаш мога да направя филмче с целия процес на инсталация.Да имаш някакъв друг продукт на Norton инсталиран на компютъра, съответно преди време да си имал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Ноември 21, 2009 Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 Не нямам/нямал съм на Norton/Simantec просто съм си такъв специален . Филмчето : http://www.mediafire.com/file/mk2wfmnz1am/DivX_Norton.mp4 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 22, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2009 При мен на мястото на Norton Security Scan има Google Chrome. Все пак ще добавя NSS към списъка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 4, 2009 Report Share Публикувано Декември 4, 2009 Nexus Radio - Ask Toolbar. И нещо досадно. При затваряне главния прозорец на програмата, тя се минимизира в трея. Трябва да се затвори от там. При това, с всеки десен клик на иконата, се появява прозорче, което ме пита наистина ли искам да изляза, като в същото време отваря браузера и зарежда домашната й страница. http://i50.tinypic.com/2aficf9.jpg P.S: Май ми хареса само мадамата от началния сплаш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 4, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 4, 2009 Добавих я към списъка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeto74 Публикувано Декември 4, 2009 Report Share Публикувано Декември 4, 2009 AIMP-дори и да не искам,пак ми добавя някакъв Яндекс бар Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 4, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 4, 2009 Сигурен ли си? Ако да, моля дай шотче или някакво друго доказателство. Аз инсталирах AIMP 2.60.520 (последната стабилна версия към настоящия момент) и не видях никакви ленти на Яндекс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Декември 4, 2009 Report Share Публикувано Декември 4, 2009 За послeдната версия на gom player, сигурни ли сте, че инсталира ask? Защото аз като инсталирах gom, внимателно гледах за допълнителните ''екстри'', но не го видях ASK-a. А и не виждам никакви тулбарове по браузърите си. Само накрая ме пита, дали искам някакъв encoder да инсталирам или нещо от рода, не помня точно.edit: между другото, тези тулбарове в кой браузър се ''лепват''по дефолт, ако ги инсталираш(опера, мозила, ИЕ. Имам и трите)? Не съм ги инсталирал никога и не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 4, 2009 Report Share Публикувано Декември 4, 2009 Gom Player 2.1.21.4846http://i47.tinypic.com/2hd1o4h.jpg Веднага след като цъкнах на Finish и прозореца цъфна.Иначе, за браузерите... Нещо Ask при Foxit Reader неще да се интегрира в Opera, а само в IE(6)... Трябва да си го ъпдейтнат, toolbar-чето. Може ли такива работи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост