MuTk0o0 Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Здравейте Softvisia,Значи търся си програма,с която да си смаля даден аудио файл(в случая .wav).Трябва ми да се смали като за тон за звънене в Skype,тъй като там ограничението е 1.5 MB,а моят файл е 12 MB.Може ли да някой да ми каже такава програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Здравейте Softvisia,Значи търся си програма,с която да си смаля даден аудио файл(в случая .wav).Трябва ми да се смали като за тон за звънене в Skype,тъй като там ограничението е 1.5 MB,а моят файл е 12 MB.Може ли да някой да ми каже такава програма?В случая трябва да го компресираш в мр3 да речем с програмата Format Factory 2.15 да речем. Не съм я пробвал, но чета, че я хвалят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Ноември 20, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 В случая трябва да го компресираш в мр3 да речем с програмата Format Factory 2.15 да речем. Не съм я пробвал, но чета, че я хвалят.Ами ще я пробвам и ще кажа дали ми върши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Ноември 21, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 Благодаря ти Nazikov,стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
UBIGI Публикувано Ноември 22, 2009 Report Share Публикувано Ноември 22, 2009 В случая трябва да го компресираш в мр3 да речем с програмата Format Factory 2.15 да речем. Не съм я пробвал, но чета, че я хвалят. може и с вградения редактор/wav/ на Уиндоуса, където можеш да намалиш размера без да сменяш формата.може да стане с битовете и т.н. правил съм го за подменяне звуци на игри -примерно да станат 8битови .wav.Пълно е и с про. и по-леки програмки, примерно Sound forge или звуковия редактор на Неро-то. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост