Jump to content

Проблем със видео карта

Препоръчан пост

Здравейте.

Имам следния проблем : значи , наскоро си купих ново PC (2GB RAM , видео карта - ATI Radeon HD 3450 512MB , процесор 2x 2,04GHz)...та проблема е че видео картата нещо не работи както трябва.Преди време инсталирах NFSU2 , пуснах я на максимална графика и насичаше ( като се има предвид че покривам 3-4 пъти изискванията ) , но несамо на тази игра ами почти на всички . По време на играта като се задими много от пушека от гумите и почва да сече здраво ) , като има много коли/хора на някое място пак сече. На повечето игри даже сече в движение докато си карам нормално без много трафик и обекти.Ако може да ми помогнете и да ми кажете как да отстраня проблема.

ПС: преинсталирах го 2 пъти и пак се същото.

Сподели другаде

Здравейте.

Имам следния проблем : значи , наскоро си купих ново PC (2GB RAM , видео карта - ATI Radeon HD 3450 512MB , процесор 2x 2,04GHz)...та проблема е че видео картата нещо не работи както трябва.Преди време инсталирах NFSU2 , пуснах я на максимална графика и насичаше ( като се има предвид че покривам 3-4 пъти изискванията ) , но несамо на тази игра ами почти на всички . По време на играта като се задими много от пушека от гумите и почва да сече здраво ) , като има много коли/хора на някое място пак сече. На повечето игри даже сече в движение докато си карам нормално без много трафик и обекти.Ако може да ми помогнете и да ми кажете как да отстраня проблема.

Е-е-е... ми тя е слабичка тая видеокарта. Да беше поне HD3650 или HD3850... Процесора какъв ти е по-точно? Причината е във видеото основно.

Сподели другаде

Е-е-е... ми тя е слабичка тая видеокарта. Да беше поне HD3650 или HD3850... Процесора какъв ти е по-точно? Причината е във видеото основно.

ами процесора е разделен на на 2x 2,04 значи 4,08

Сподели другаде

ами процесора е разделен на на 2x 2,04 значи 4,08

Я по-добре дай една картинка от Everest Ultimate, та да се видят всички компоненти. А това за процесора... 2x означва че, има 2 ядра и всяко от тях е с по 2,04GHz работна честота. Въпросните стойности не се сумират.

Сподели другаде

Здравейте.

Нека да позная...компчето е купено от някой Техно? Видеото с което си е пълна трагедия и не се учудвай, че ти сече - толкова си може картата!

Сподели другаде

Да , купен е от техномаркет , а ако си купя друго видео те имат ли право да го сменят , че имам още 1г. и 5месеца гаранция , а неискам да я похабявам

Я по-добре дай една картинка от Everest Ultimate, та да се видят всички компоненти. А това за процесора... 2x означва че, има 2 ядра и всяко от тях е с по 2,04GHz работна честота. Въпросните стойности не се сумират.

Ето-->

http://prikachi.com/files/1175814M.jpg

<--Ако това имаш предвид

Сподели другаде

Да , купен е от техномаркет , а ако си купя друго видео те имат ли право да го сменят , че имам още 1г. и 5месеца гаранция , а неискам да я похабявам

Ето-->

http://prikachi.com/files/1175814M.jpg

<--Ако това имаш предвид

Защо от техномаркет взимаш компютър? От такива, като технополис, метро, мултирама не се взима компютър. За последния с някои условности. Та по темата- общо взето с тази карта, толкова. Не очаквай high performance с нея. И гледай като взимаш следващата видеокарта, да не те наиграят и с нея. Вземи някой , който има поне малко на идея за какво става дума, ама да не е същия, който те е закарал в техномаркет. Също захранването дали ще е достатъчно за новата ти видеокарта...кой го знае какво е и то.

Сподели другаде

добре е да отидеш при тях -имат н'екви карти на разположение да ти сменят там картата, така ако има проблем със захранването да си го чукат те !

едно захранване 400 Вата е ~25лв.

вариант е да ти оправи някой нещата, оторизиран да им бърка в гаранционните PC-та...

почти всеки грамотен хардуерист с едно обаждане ще свърши тая работа !

:thumbsup:  

Сподели другаде

добре е да отидеш при тях -имат н'екви карти на разположение да ти сменят там картата, така ако има проблем със захранването да си го чукат те !

едно захранване 400 Вата е ~25лв.

вариант е да ти оправи някой нещата, оторизиран да им бърка в гаранционните PC-та...

почти всеки грамотен хардуерист с едно обаждане ще свърши тая работа !

:thumbsup:  

А да попитам как мога да проверя колко ми е захранването в момента без да отварям PC-то ?

Сподели другаде