Jump to content

Препоръчан пост

Имам няколко проблема с Avast! Проблемите са тези

1: Пише ми,че кода е изтекъл.Ако може някой да ми даде нов?!

2: На някой места езика ми е на "маймуница" , а на други си е на български!Как да го оправя?

Имам още един проблем.Този път с Mozilla Firefox!Влезнах в about:config и промених едни неща и искам да си върна оригиналните конфигураций!Как да стане?

П.П. Извинявам се ако има подобна тема!

Сподели другаде

Имам няколко проблема с Avast! Проблемите са тези

1: Пише ми,че кода е изтекъл.Ако може някой да ми даде нов?!

2: На някой места езика ми е на "маймуница" , а на други си е на български!Как да го оправя?

Имам още един проблем.Този път с Mozilla Firefox!Влезнах в about:config и промених едни неща и искам да си върна оригиналните конфигураций!Как да стане?

П.П. Извинявам се ако има подобна тема!

Ако версията е Хоум си вземете нов от сайта на Аваст, ако е платената версия не мога да помогна.

Сподели другаде

За маймуницата: виж тази тема

За лиценза: виж тук. Като гледам какво ти пише за лиценза, това ми мяза на някоя пиратка, а ако е именно такава - изобщо не очаквай друга помощ тука!

Сподели другаде

За маймуницата: виж тази тема

За лиценза: виж тук. Като гледам какво ти пише за лиценза, това ми мяза на някоя пиратка, а ако е именно такава - изобщо не очаквай друга помощ тука!

Тва за маймуницата не стана! Иначе с лиценза се оправих :)

Сподели другаде

Ако имаш Flex Type, много е вероятно маймуницата да идва от него. Ще се наложи да го махнеш и да си възстановиш нормалната клавиатурна подредба + фонетика, с помощта на екзорсистката процедура, описана от Night_Raven тук. Ще ти е необходим инсталационният диск с Windows. Надявам се, Windows не ти е инсталиран от някой friend, който след това е забегнал с последния?
Сподели другаде

Еми, сега имаш - за разнообразие малко :)

По-горе съм дал линк към инструмент, който премахва FT, възстановява стандартната клавиатурна подредба и включва фонетика към нея. Можеш да прочетеш темата (не е особено дълга) и действаш.

Сподели другаде

Avast! най-евтино може да бъде намерен тук. Може и да ги попиташ дали само Retail CD-Key-я могат да ти дадат, без кутия, доставка, куриери и излишни неща - още по-бързо и лесно да стане :peace:.

Но като цяло подобна бозичка малко хора са сещам да ползват. Нито бих я препоръчвал, нито съм някога ( независимо коя версия ). За avast! 5.0.xxx Beta според URL-а ѝ пише "free" ( не знам защо не е добавяна в каталога ).

Сподели другаде