Wond3r Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Имам няколко проблема с Avast! Проблемите са тези1: Пише ми,че кода е изтекъл.Ако може някой да ми даде нов?!2: На някой места езика ми е на "маймуница" , а на други си е на български!Как да го оправя? Имам още един проблем.Този път с Mozilla Firefox!Влезнах в about:config и промених едни неща и искам да си върна оригиналните конфигураций!Как да стане? П.П. Извинявам се ако има подобна тема! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Имам няколко проблема с Avast! Проблемите са тези1: Пише ми,че кода е изтекъл.Ако може някой да ми даде нов?!2: На някой места езика ми е на "маймуница" , а на други си е на български!Как да го оправя? Имам още един проблем.Този път с Mozilla Firefox!Влезнах в about:config и промених едни неща и искам да си върна оригиналните конфигураций!Как да стане? П.П. Извинявам се ако има подобна тема!Ако версията е Хоум си вземете нов от сайта на Аваст, ако е платената версия не мога да помогна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 За маймуницата: виж тази темаЗа лиценза: виж тук. Като гледам какво ти пише за лиценза, това ми мяза на някоя пиратка, а ако е именно такава - изобщо не очаквай друга помощ тука! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Ноември 20, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 За маймуницата: виж тази темаЗа лиценза: виж тук. Като гледам какво ти пише за лиценза, това ми мяза на някоя пиратка, а ако е именно такава - изобщо не очаквай друга помощ тука! Тва за маймуницата не стана! Иначе с лиценза се оправих Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 FlexType случайно да имаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Ако имаш Flex Type, много е вероятно маймуницата да идва от него. Ще се наложи да го махнеш и да си възстановиш нормалната клавиатурна подредба + фонетика, с помощта на екзорсистката процедура, описана от Night_Raven тук. Ще ти е необходим инсталационният диск с Windows. Надявам се, Windows не ти е инсталиран от някой friend, който след това е забегнал с последния? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Ноември 20, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Имам FlexType ама преди не съм имал такива проблеми И диск имам ... та какво трябва да правя по-точно ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Еми, сега имаш - за разнообразие малко По-горе съм дал линк към инструмент, който премахва FT, възстановява стандартната клавиатурна подредба и включва фонетика към нея. Можеш да прочетеш темата (не е особено дълга) и действаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SHERIFA Публикувано Ноември 21, 2009 Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 Avast! най-евтино може да бъде намерен тук. Може и да ги попиташ дали само Retail CD-Key-я могат да ти дадат, без кутия, доставка, куриери и излишни неща - още по-бързо и лесно да стане . Но като цяло подобна бозичка малко хора са сещам да ползват. Нито бих я препоръчвал, нито съм някога ( независимо коя версия ). За avast! 5.0.xxx Beta според URL-а ѝ пише "free" ( не знам защо не е добавяна в каталога ). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 21, 2009 Report Share Публикувано Ноември 21, 2009 Ако avast! е боза, не знам какво можем да кажем за повечето други антивирусни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост