yordanp Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Трябва ми програма за почистване на излишни празни папки и файлове, но ако може да не ми предизвиква след това грешки или някоя програма да не ми проработи. Чувал съм само за CCleaner, но ако има нещо по-добро според вас, пишете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
comando1302 Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Трябва ми програма за почистване на излишни празни папки и файлове, но ако може да не ми предизвиква след това грешки или някоя програма да не ми проработи. Чувал съм само за CCleaner, но ако има нещо по-добро според вас, пишете.ATF Cleaner Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Една програма за извършване на такива почиствания имаш и вградена в Windows: десен бутон върху някой дял => Properties => Disk Cleanup. Върши добра работа и се приема за сигурен инструмент (все пак вграден). Разбира се и там трябва да се внимава какво се трие, да няма после РЕВ!. Аз съм малко по-мързелив и за това си ползвам CCleaner. До момента не ме е подвел, пък и с него не трия безразборно регистри и т.н. А за да усетиш някаква реална разлика в бързодействието на компютъра, след подобна почистваща процедура, трябва преди това яката да си го затлачил с излишни файлове и диска да е силно фрагментиран... В тази връзка и вградения дефрагментатор на Windows не е толкова лош - осигурява прилично дефрагментиране и задоволителна работа на машината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 WinTools.net има опция за почистване на празни папки и файлове, но се препоръчва само за професионалисти (според авторите) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Трябва ми програма за почистване на излишни празни папки и файлове, но ако може да не ми предизвиква след това грешки или някоя програма да не ми проработи. Чувал съм само за CCleaner, но ако има нещо по-добро според вас, пишете.Новата версия на програмата TuneUp Utilities 2010 е много хубава. Вече няколко седмици я ползвам. Компютъра го прави като самолет. Платена е обаче, но има пробен период. Друга много добра, надеждна и изпитвана вече над две години от платените е Ashampoo WinOptimizer 6 (нова версия, има пробен период). От безплатните освен CCleaner, която са ти предложили по-горе също добра е и Glary Utilities, която има и платена pro-версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
getzov Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 най-добрата е WinXP manager, съответно Vista manager. Ползвал съм какво ли не, но това е еталон ,осезаемо ускорява системата а ще се учудиш колко боклуци имаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Ноември 20, 2009 Report Share Публикувано Ноември 20, 2009 Повечето подобни Utilities покрай излишното премахват и важни ключове и после редица програми имат проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост