pepino Публикувано Ноември 17, 2009 Report Share Публикувано Ноември 17, 2009 загубих ценен фаил ,в един момент всичко се изчисти от дескопа и при зареждане файла от дескопа го нямаше,кошчето не се отваря за да проверя да ли не е там,какво да правя как да си възтановя файла, и защо кошчето ми не се отваря............ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Ноември 17, 2009 Report Share Публикувано Ноември 17, 2009 Не разбирам много , но кажи какъв е бил този файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 17, 2009 Report Share Публикувано Ноември 17, 2009 Поредната тема от рода "имам проблем - помагайте". Кога хората ще се научат, че ако искат да получат помощ, трябва да описват точно и ясно проблема и да дават максимална информация относно него? Както когато човек отиде на доктор обяснява подробно, вместо да изтърси едно "боли ме" и да чака доктора да гадае, така и на нас ни е нужна подробна информация, за да помогнем максимално добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 18, 2009 Report Share Публикувано Ноември 18, 2009 Поредната тема от рода "имам проблем - помагайте".Кога хората ще се научат, че ако искат да получат помощ, трябва да описват точно и ясно проблема и да дават максимална информация относно него? Ами... никога... Ти си в този форум от..., неко го кажем "Зората на времето" (чисто образно) и все още не си загубил способността да се учудваш от това, а аз съм регнат от само няколко месеца и вече почнах да приемам крайно неграмотното писане, пропускането на частта с правилата на форума и не на последно място - правилата за успешна взаимопомощ, като нещо съвсем нормално... Просто се развива нещо като автоматия..., иначе ще получа язва от киселините в стомаха, след всяка тема от по-горния тип... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2009 Report Share Публикувано Ноември 18, 2009 Аз по-скоро го отбелязвам, отколкото да се учудвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост