plamen74.72 Публикувано Ноември 18, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2009 Ако може, информация от актуална версия на EVEREST Ultimate. ОК ,но това ще стане като отида у тях за да сменя версията на Еверест с по-новата и тогава може и копи/пейста в текстовия файл да му оправя за да се вижда по-добре! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Loveliness Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 Здравейте,имам "малък" проблем и се надявам да ми помогнете! Лаптопа ми е HP550 с ОС Windows Vista business.Преди няколко дни започна да ми дава различни грешки във ОС,на които не обърнах внимание,докато вчера когато го включих не ми отваряше почти никоя програма,показваше ми unplugged на мрежовата карта и на wireless картата и реших да го преинсталирам.Разрових се в дисковете,които са ми дали с лаптопа и видях,че са ми дали windows XP вместо Vista и реших да инсталирам XP-то,до тук добре,но не го форматирах и сега по време на инсталацията ми изписва "Lsass.exe-System error An invalid parameter was passed to a service or function" ,след което се отваря един прозорец,на който пише "Fatal error" и след натискане на ОК се рестартира сам.Сега по никакъв начин не ми позволява да го преинсталирам,или да го форматирам.Опитах с диск,с флашка и с отделен хард и не става по никакъв начин! Някой да има идея как да оправя тази каша? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 Няма начин да не ти позволява да преинсталираш с форматиране, ако използваш стартиращ (bootable) диск.Ръководство има тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Loveliness Публикувано Октомври 25, 2010 Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 Много благодаря Оказа се,че аз съм пропуснала една явно доста важна стъпка Всичко е наред,успях да го преинсталирам )) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост