Jump to content

Oops! This link appears broken.

ven300

Препоръчан пост

Здравейте.Имам един странен "нерешим" за сега проблем.Става дума за сайт,в който от няколко дена не мога да влизам.

Дава ми грешки от сорта на Oops! This link appears broken.The page cannot be displayed !!!Пробвах с няколко различни браузера,но резултата е един и същ..Според администратора проблема не е в сайта,но пък само този сайт не се отваря.С другия компютър е същата работа.Странното е че през прокси влизам,но пък са ми ограничени опциите за емотикони,падащи менюта и т.н.Даже понякога не ми зарежда и мод-контрол панела.

Пробвах с ipconfig /flushdns ,рестартиране на рутера,изключване на модема,изключване на Provide suggestions on navigation errors от туулбара,деинсталиране на антивирусната,файъруола, и какво ли не още но резултата е същия :bored:

Надявам се на някакви идеи,че моите се изчерпаха.Пинга към сайта е със 100% загуби

Става дума за www.bghelp.co.uk

Сподели другаде

На мен ми се струва, че имаш проблема с интернета.

Вариант 1 - проблем с доставчика ти. Виж дали имаш приятел на същия доставчик и го помоли да отвори въпросния сайт. Ако не може, значи работата е ясна

Вариант 2 - проблем при тебе. Пробвай да вържеш компютъра към интернет директно без да ползваш рутера или опрости свързването максимално.

Но все пак си мисля, че проблемът е в интернет доставчика ти. Вариант е да пробваш да им се обадиш и да кажеш, че твой приятел отваря сайта, а ти не и къде е проблемът и дали могат да го отстранят.

Сподели другаде

Самия администратор е на същия доставчик и го отваря.Интересно е,че той пък има проблем с два БГ сайта в които аз влизам без проблем.По-късно ще звънна на доставчика както и мислех да направя :) Ще пиша евентуално при развитие.

п.п.Ще ви помоля,ако не е проблем да се редактира информацията,като името на сайта.

Благодаря предварително :hesthebest:

Сподели другаде