Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2009 Report Share Публикувано Ноември 18, 2009 За всеки случай... Изтегли MBR и го запази на десктопа. В меню Start -> Run -> напиши/пейстни следния текст и кликни OK:"%userprofile%\desktop\mbr.exe" > mbr.txtКопирай съдържанието на файла mbr.txt, който ще се създаде на десктопа, в следващия коментар. Иначе не виждам нищо зловредно в логовете. Да попитам с какво дъно си точно? Да е на Biostar случайно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Ноември 18, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2009 Stealth MBR rootkit/Mebroot/Sinowal detector 0.3.7 by Gmer, http://www.gmer.net device: opened successfullyuser: MBR read successfullykernel: MBR read successfullyuser & kernel MBR OK Дъното ми не знам какво е , но изтеглих една програма (CPU-Z), която анализира и показва с какво дъно съм . Прикачих файла , там би трябвало да пише. BTW , когато отида ''souns and audio devices properties'' -> voice-> test hardware и тестът се направи изписва : Your sound hardware cannot play sounds. Contact your vendor for more info.cpuz_readme.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 18, 2009 Report Share Публикувано Ноември 18, 2009 По-добре дай шотче от прозореца на програмата (Mainboard таба, мисля), че това txt, което си прикачила е readme-то - информация за предишните версии на прогрмата, настройки, шрифтове и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2009 Report Share Публикувано Ноември 18, 2009 Readme файлът на CPU-Z не ми върши никаква работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Ноември 18, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2009 Readme файлът на CPU-Z не ми върши никаква работа.Добре ,как да разбера какво е дъното? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 18, 2009 Report Share Публикувано Ноември 18, 2009 Добре ,как да разбера какво е дъното? По-горният ми коментар, с предложението за шотче от прозореца на програмта, докато е активен табът Mainboard, не върши ли работа? (За шота: натискаш таба Mainboard => докато е активен прозореца на програмата, натискаш и задържаш Alt, натискаш PrtScr => после отваряш Paint => пействаш картинката там => съхраняваш я на десктопа => качваш я като шотче тук.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Ноември 18, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2009 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 19, 2009 Report Share Публикувано Ноември 19, 2009 Моля, използвай EVEREST Ultimate или PC Wizard за целта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Ноември 19, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2009 (Редактиран) Oправих си компютъра . Изтеглих DriverScanner , за да сканира и да покаже кои драйвъри нямам . изтеглих и инсталирах realtek ac 97 audio. И за сега нямам проблеми Само да питам тези какви са :http://prikachi.com/files/1173334Q.jpg Редактиран Ноември 19, 2009 от freegirl Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост