niki_w94 Публикувано Ноември 15, 2009 Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Имам ТВ тунер "ASUSU MY CINEMA TV+REM" на компиютъра си имам съ6то и видео плеър който има audio in,video in и следователно audio out,video out тунера си има S-video аз си имам такъф кабел на когото има 4 изхода след като се вкара в комютъра единия е черен които незнам за какво служи а другите 3 са следователно бял,жълт и червен.Та реших да запиша VHS касета на компютъра и след тожа с определен софт. да я напражя на диск и със сравнително добро качество.Свързах всички кабели мисля че както трябва бял-бял,червен-червен и жълт-жълт следожателно ги сложих във аудио и видео оут на видео плеъра(Мисля че в случея червения кабел е ненужен защото на видеото има само четирите споменати по горе входа).Та проблема ми е че когато свържа всичко вкарам касета стартирам видеото и си пусна програмата,"Power Cinema",(да отбележа че пробжах стотици порграми)от касетата получавам само звук но не и картина смених касетата за да проверя дали не е от нея но не е за съжаление.Дайте съвет моля.Предварително благодаря! :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 15, 2009 Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Можеш да изчакаш, докато се появят и други мнения, но според мен докато не напишеш точен модел на TV tuner-а и видео player-а, трудно ще получиш конкретни съвети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Ноември 15, 2009 Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Имаш ли аналогово -цифров преобразовател? В противен случай няма как да качиш аналоговият видеосигнал от касетата на компа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Значи, сега видях каква простотия съм написала снощи тук. Поста ми беше отговор на подобна тема, но в друг форум. Съжалявам за недоразумението. Явно вече съм спала,когато съм писала Тук bloodalien ясно си е написал,че има ТВ тунер и проблема му е друг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
terziew Публикувано Ноември 19, 2009 Report Share Публикувано Ноември 19, 2009 Здравейте аз искам да попитам чрез HDMI изход мога ли да свържа по някакъв начин обикновен телевизор чрез камбанки audio/video примерно ,някой има ли представа дали съществува такъв кабел и ако съществува дали ще стане,понеже все пак изхода не е TV out ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост