Jump to content

Проблем при свързването на видео плеър с компютър

Препоръчан пост

Имам ТВ тунер "ASUSU MY CINEMA TV+REM" на компиютъра си имам съ6то и видео плеър който има audio in,video in и следователно audio out,video out тунера си има S-video аз си имам такъф кабел на когото има 4 изхода след като се вкара в комютъра единия е черен които незнам за какво служи а другите 3 са следователно бял,жълт и червен.Та реших да запиша VHS касета на компютъра и след тожа с определен софт. да я напражя на диск и със сравнително добро качество.Свързах всички кабели мисля че както трябва бял-бял,червен-червен и жълт-жълт следожателно ги сложих във аудио и видео оут на видео плеъра(Мисля че в случея червения кабел е ненужен защото на видеото има само четирите споменати по горе входа).Та проблема ми е че когато свържа всичко вкарам касета стартирам видеото и си пусна програмата,"Power Cinema",(да отбележа че пробжах стотици порграми)от касетата получавам само звук но не и картина смених касетата за да проверя дали не е от нея но не е за съжаление.Дайте съвет моля.Предварително благодаря! :(
Сподели другаде

Можеш да изчакаш, докато се появят и други мнения, но според мен докато не напишеш точен модел на TV tuner-а и видео player-а, трудно ще получиш конкретни съвети.
Сподели другаде

Значи, сега видях каква простотия съм написала снощи тук. Поста ми беше отговор на подобна тема, но в друг форум. Съжалявам за недоразумението. Явно вече съм спала,когато съм писала :blush:

Тук bloodalien ясно си е написал,че има ТВ тунер и проблема му е друг.

Сподели другаде

Здравейте аз искам да попитам чрез HDMI изход мога ли да свържа по някакъв начин обикновен телевизор чрез камбанки audio/video примерно ,някой има ли представа дали съществува такъв кабел и ако съществува дали ще стане,понеже все пак изхода не е TV out ?
Сподели другаде