risti Публикувано Ноември 15, 2009 Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Здрасвейте! След преинсталация се оказа, че съм избрала Windows-а да се качи в локален диск Д, който по-късно форматирах. Качих си Windows-a на ново в С и сега искам да питам дали знаете някоя програма, която би ми помогнала да въстановя файловете от Д-то. Не знам дали това е възможно, но силно се надявам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 15, 2009 Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Recuva 1.32.444 - безплатна, но малко ефективна. Ръководство за нея: ЦъкGetDataBack, SpinRite Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
risti Публикувано Ноември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Опитах с Recuva, не стана. Откри ми само файловете от папката Windows. Сега ще пробвам и с другите 2. Благодаря ти предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост