Jump to content

Препоръчан пост

При пуснат utorrent, собено като сийдвам с 2-3 мб, браузването на моменти е почти невъзможно. Особено в чуждите сайтове. Дори с 300-400 кб да сийдвам, се усеща сериозно забавяне. С bittorent изчезна проблема. По- доволен съм от втората, въпреки, че уж били еднакви.

Между другото, под уин 7 ако заетата рам скача на моменти с над 50-60%, дори и 100%, при ползване на utorrent или bittorent, проблема се решава от - настройки\разширени\дисков кеш и маркиране на отметките - изключи кеширането на windows при запис от диска\изключи кеширането на windows при четене от диска . Дори в момента сийдвам с 2 мб и няма никакво покачване на заетата рам памет и браузъра не се бави изобщо, като зареждам страници. Все едно bittorent-a е спрян.

Сподели другаде

• 2 weeks later...
  • Отговори 53
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Съжалявам ако този въпрос не е за тук, но и аз може да се каже, че имам проблем с Ю торента. Проблема ми се изразява в следното: до скоро бях с Вузе, но реших да я сменя с Ю торент. Деинсталирах Вузети и инсталирах Ю торента. Започнах да си свалям разни неща от нета, но не щеш ли вместо да ги сваля с Торента зжапочна свалянето с Вузе.Опитах отново да деинсталирам Вузети и уж дава успешна деинсталация. Но отново сваля с Вузе. А през това време Торента си стоя те така. Ако някой има идея как да оправя нещата моля нека помогне. Предварително Благодаря !!!
Сподели другаде

• 1 month later...
Здравейте,имам следният проблем.Дъщеря ми без да иска деинсталирала Мторента с Рево инсталирах го отново и сега искам да сиидвам някои от торентите си отново ,но нещо не мога да се справя.
Сподели другаде

Трябват ти самите торент файлове. Ако си настроил µTorrent да ги запазва на твърдия диск ги стартирай и промени пътя на съхранение до вече съществуващия файл. Ще премине кратка проверка, след което сийда ще продължи. Ако не пазиш торент файловете, трябва да ги изтеглиш наново.
Сподели другаде

Торентите ми са на твърдият диск Чрез нов торент указах пътя до тях направи проверката всичко е точно изписва сиид , но напрактика нищо не сиидва.
Сподели другаде

За да намериш torrent файловете:

Start => Run => пишеш/пействаш "%AppData%" (без кавичките) => виж дали папката на uTorrent е още там. Ако e - зареждаш пак торентите от там и им показваш да се свалят там, където са им кореспондиращите папки със свалени файлове. След проверка на файловете сйдването отново започва. Ако Revo си е свършил добре работата, ще се наложи да сваляш всеки от торентите, които искаш да сийдваш отново и да му посочваш папката с вече свалените файлове, които му отговарят. След проверка, отново ще започне сийдване.

Сподели другаде

Няма ги там има само тези които сега свалих.Значи прочетох ,че трябва да свалиш торент фаила и с зареждане на нов торент да укажеш пътя до файловете на твърдият диск всичко това го правя , но не започва да сиидва въпреки ,че го изписва.Практически не сиидва иначе изписва ,че е така.
Сподели другаде

• 3 weeks later...
Прочетох цялата тема , но като моя проблем с utorrent не намерих. А той е следния: До преди няколко дена нямах никакви проблеми с версия 2.0. Какво се обърка незнам,но сега,когато свалям торент процесора се натоварва на 100% и всяка друга дейност почти спира.Отварянето на която и да е папка става много бавно,а да не говориме за браузърите. В същия момент дърпането на Ram не е много- 30-35%.Опитах с по стари версии 1.8.4 и 1.8.5 и пак процесора на 100%.И това е така само докато свалям. Щом се свали и всичко се оправя и сиидвам без проблеми. Някакви идеи по проблема?
Сподели другаде

В Task Manager, точно процеса на uTorrent ли товари? С коя антивирусна програма си? Ако си с Avast!, погледни в настройките на P2P щит. Отметката пред uTorrent трябва да е махната. При мен, когато е сложена и тегля големи файлове, започва едно товарене на процесора... Не се оправя докато не рестна компа и не махна мониторинга върху uTorrent. Понякога се получава и без да е сложена отметката, но много по-рядко.
Сподели другаде

В Task Manager, точно процеса на uTorrent ли товари? С коя антивирусна програма си? Ако си с Avast!, погледни в настройките на P2P щит. Отметката пред uTorrent трябва да е махната. При мен, когато е сложена и тегля големи файлове, започва едно товарене на процесора... Не се оправя докато не рестна компа и не махна мониторинга върху uTorrent. Понякога се получава и без да е сложена отметката, но много по-рядко.

Да,точно процеса на uTorrent товари в диапазон от 30% до 70%. Махнах отметката на uTorrent в Р2Р щита на Avast и нещата малко се пооправиха. Все пак е по-добре. БЛАГОДАРЯ ТИ !

Сподели другаде