Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Не знам точните хардуерни характеристики на системата, за да мога да препоръчам конкретна операционна система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Специално за audio картата пише че е най добре да е Sp2 операционната система,затова ще сваля Sp2 и ще го инсталирам да видя какво ще се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 SP2 какво? Имаш ли представа какво е SP по принцип? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Service Pack 2, но имам на диск SP3 и в момента сам с него, а аудиото напално се скапа , преинсталирах ги 3 пати и немога в настроиките да влезна дава някакви грешки ама трябва да се преинсталира задалжително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Значи говориш за Windows XP. Не зная точно какво си мисилиш, но по принцип първо се избира операционна система и после се избира service pack. Всъщност то няма какво толкова да се избира, защото е препоръчително и много желателно да се ползва винаги последният такъв, но ако ти държиш да ползваш конкретно Windows XP SP2, надали някой може да те спре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Да така е,но мисля да си инсталирам пак същия windows защото pc-то ми работи добре с него, а проблема е в sound card или в настройките а пак те се скапаха напално затова ще започна на чисто да видим какво ще се получи и дали ще дава някакав сигна при включване на говорители,м/у другото те са ми на монитора тонколонките,ама би трябвало да дава все пак някакъв сигнал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Ако компютърът ти работи добре с Windows XP SP2, няма никакви причини да не работи по същия начин и с SP3. Разбира се крайното решение е твое. Просто имай предвид, че сервизните пакети не се издават случайно, както и не са случайни препоръките да се инсталира винаги последната им версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Съгласен сам с теб, сега ще го преинсталирам на бързо и ще видя какво ще стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Така, преинсталирах го и има ефект,като псуна музика от плеара записва звука от плеара а гласа не го записва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Тогава явно настройките в звуковия панел на Windows не са направени както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 17, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 17, 2009 Кажи ми точно как трябва да се направят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 17, 2009 Report Share Публикувано Ноември 17, 2009 Както си ги показал на картинката в първия си коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост