Jump to content

Проблем С Микрофона

Препоръчан пост

Специално за audio картата пише че е най добре да е Sp2 операционната система,затова ще сваля Sp2 и ще го инсталирам да видя какво ще се получи.
Сподели другаде

Service Pack 2, но имам на диск SP3 и в момента сам с него, а аудиото напално се скапа , преинсталирах ги 3 пати и немога в настроиките да влезна дава някакви грешки ама трябва да се преинсталира задалжително.
Сподели другаде

Значи говориш за Windows XP. Не зная точно какво си мисилиш, но по принцип първо се избира операционна система и после се избира service pack. Всъщност то няма какво толкова да се избира, защото е препоръчително и много желателно да се ползва винаги последният такъв, но ако ти държиш да ползваш конкретно Windows XP SP2, надали някой може да те спре. :)
Сподели другаде

Да така е,но мисля да си инсталирам пак същия windows защото pc-то ми работи добре с него, а проблема е в sound card или в настройките а пак те се скапаха напално :crosseyes1: затова ще започна на чисто да видим какво ще се получи и дали ще дава някакав сигна при включване на говорители,м/у другото те са ми на монитора тонколонките,ама би трябвало да дава все пак някакъв сигнал. ;)
Сподели другаде

Ако компютърът ти работи добре с Windows XP SP2, няма никакви причини да не работи по същия начин и с SP3. Разбира се крайното решение е твое. Просто имай предвид, че сервизните пакети не се издават случайно, както и не са случайни препоръките да се инсталира винаги последната им версия.
Сподели другаде