kl34kov Публикувано Ноември 11, 2009 Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 Здравейте! Значи имам следния проблем! Пробвах мн микрофони но на мойто ПС не работят на др комп бачкат, Какфи ли не настроики правих и пак не бачака! Дали не е хардуерен проблем! Ето Вище... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 11, 2009 Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 Случайно да имаш изход отпред и отзад? На една позната се оказа, че предните не са вързани както трябва и микрофона работеше само през тези отзад на дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Мне Само отзад има !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Гледам че на Volume Control имаш сложена отметка на mute на микрофона, махния да видим какво ще стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Тази отметка би трябвало да си е там. Иначе звукът би се чувал и от колоните на самия компютър и би имало дори микрофония.Иначе микрофоните в правилния жак ли се включват? Драйверът актуален ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 (Редактиран) Въпроса сигурно е излишен, но все пак да попитам:В Volume Control > Options > Properties сложена ли е отметката на Microphone?Опс, сега видях,третия скрийншот-има отметка Редактиран Ноември 12, 2009 от antishoC Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 13, 2009 Тази отметка би трябвало да си е там. Иначе звукът би се чувал и от колоните на самия компютър и би имало дори микрофония.Иначе микрофоните в правилния жак ли се включват? Драйверът актуален ли е?Драйварите са най Нoвите, a пък ако е хардуерен проблема няма да има никакфи импулси при поставянето на мика в жака,а като го поставам се чува едно почукване в слушалките и като го размествам също. Незнам просто от какфо е. Sound Card Ми Е Realtek Ac97 модел ALC850. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 13, 2009 Report Share Публикувано Ноември 13, 2009 Ако драйверът го позволява, можеш да опиташ да свържеш микрофона в друг жак (например Line-in) и да укажеш в драйвера да третира стерео входа като вход за микрофон. Така би трябвало да се разбере дали има проблем със самия жак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 14, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2009 Ако драйверът го позволява, можеш да опиташ да свържеш микрофона в друг жак (например Line-in) и да укажеш в драйвера да третира стерео входа като вход за микрофон. Така би трябвало да се разбере дали има проблем със самия жак. Добре но незнам как става,ако може малко повече информация как да го направя ще сам ти много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2009 Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Не помня наизуст интерфейса на драйверите на Realtek, тъй като картата ми не е такава. Обикновено като се свърже нещо към някой от жаковете драйверът го засича и иска потвърждение какво точно е свързано. При теб не се ли получава така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Не! Никигока не ми е искало, даже сам преинсталирвал Windows и сам слагал оригиналните драйвари и пак неще. Данеби да е от кодеците? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2009 Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Какво точно е дъното? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Video card - ASUS Extreme AX550 Series Secondary.Processor - Intel®Celeron®D CPU 3.20 GHzMainbroad -MSI MS-7236.Ами това е информацията за Pc-то, ако мога с нещо друго да ти помогна казвай. Сега ще се опитам да изтрия напално всички audio drivers и ще инсталирам оригиналните от диска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2009 Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 От дадената от теб информация разбрах, че всъщност дъното ти е MSI 945PL Neo3, което, според ръководството му, разполага точно с jack sensing технологията и би трябвало при свръзване на каквото и да е (колонки, слушалки, стерео сигнал, микрофон) в който и да е жак да ти се извежда прозорче с възможност за избор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Да знам какво би трябвало да покаже при свързване на каквото и да е но, ето на, нестава. Затова предприемам следните мерки,преинсталиране на системата. Дали ще е добре да сложа Windows 7 Ultimate или XP SP3? Кажи твоето мнение,с кой от двата ще ми е по добре? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост