Jump to content

Проблем С Микрофона

Препоръчан пост

Здравейте! Значи имам следния проблем! Пробвах мн микрофони но на мойто ПС не работят на др комп бачкат, Какфи ли не настроики правих и пак не бачака! Дали не е хардуерен проблем! Ето Вище...

post-5858-12579715163371_thumb.jpg

Сподели другаде

Случайно да имаш изход отпред и отзад? На една позната се оказа, че предните не са вързани както трябва и микрофона работеше само през тези отзад на дъното.
Сподели другаде

Тази отметка би трябвало да си е там. Иначе звукът би се чувал и от колоните на самия компютър и би имало дори микрофония.

Иначе микрофоните в правилния жак ли се включват? Драйверът актуален ли е?

Сподели другаде

Въпроса сигурно е излишен, но все пак да попитам:

В Volume Control > Options > Properties сложена ли е отметката на Microphone?

Опс, сега видях,третия скрийншот-има отметка

Редактиран от antishoC
Сподели другаде

Тази отметка би трябвало да си е там. Иначе звукът би се чувал и от колоните на самия компютър и би имало дори микрофония.

Иначе микрофоните в правилния жак ли се включват? Драйверът актуален ли е?

Драйварите са най Нoвите, a пък ако е хардуерен проблема няма да има никакфи импулси при поставянето на мика в жака,а като го поставам се чува едно почукване в слушалките и като го размествам също. Незнам просто от какфо е. :punish: Sound Card Ми Е Realtek Ac97 модел ALC850.

Сподели другаде

Ако драйверът го позволява, можеш да опиташ да свържеш микрофона в друг жак (например Line-in) и да укажеш в драйвера да третира стерео входа като вход за микрофон. Така би трябвало да се разбере дали има проблем със самия жак.
Сподели другаде

Ако драйверът го позволява, можеш да опиташ да свържеш микрофона в друг жак (например Line-in) и да укажеш в драйвера да третира стерео входа като вход за микрофон. Така би трябвало да се разбере дали има проблем със самия жак.

Добре но незнам как става,ако може малко повече информация как да го направя ще сам ти много благодарен. :svlove:
Сподели другаде

Не помня наизуст интерфейса на драйверите на Realtek, тъй като картата ми не е такава. Обикновено като се свърже нещо към някой от жаковете драйверът го засича и иска потвърждение какво точно е свързано. При теб не се ли получава така?
Сподели другаде

Video card - ASUS Extreme AX550 Series Secondary.

Processor - Intel®Celeron®D CPU 3.20 GHz

Mainbroad -MSI MS-7236.

Ами това е информацията за Pc-то, ако мога с нещо друго да ти помогна казвай.

Сега ще се опитам да изтрия напално всички audio drivers и ще инсталирам оригиналните от диска.

Сподели другаде

От дадената от теб информация разбрах, че всъщност дъното ти е MSI 945PL Neo3, което, според ръководството му, разполага точно с jack sensing технологията и би трябвало при свръзване на каквото и да е (колонки, слушалки, стерео сигнал, микрофон) в който и да е жак да ти се извежда прозорче с възможност за избор.
Сподели другаде

Да знам какво би трябвало да покаже при свързване на каквото и да е но, ето на, нестава. Затова предприемам следните мерки,преинсталиране на системата. Дали ще е добре да сложа Windows 7 Ultimate или XP SP3? Кажи твоето мнение,с кой от двата ще ми е по добре? :help:
Сподели другаде