vampira96 Публикувано Ноември 11, 2009 Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 Здрасти,имам един въпрос.От дълго време се оглеждам за флашка и немога да си избера.Търся нещо за около макс 50лв.Да е 4 ли 8 гб,но да има бърз трансфер на данни и да чете по-бързо.Имам един боклук Kingston 4гб ,който 3 месеца не ме издържа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 11, 2009 Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 Не бих нарекъл флаш устройствата на Kingston точно боклуци. Не че са идеални, но по-скоро си попаднал на дефектна бройка. Иначе ако търсиш бърза флашка и всеки MB/s ти е важен, то ти предлагам Corsair Voyager GT - скорост на четене над 30MB/s и скорост на запис близо до същото число), но няма да е евтина. Други бързи модели са Patriot Xporter XT 200x/266x и OCZ ATV Turbo, които предлагат същите или дори по-високи скорости, но не знам колко лесно ще могат да се намерят и на каква цена биха били. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост