Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Отваряш контролния панел -> Clock, Language, and Region -> Change keyboards or other input methods -> бутон Change keyboards... -> от падащото меню в поле Default input language си избираш английската подредба да е основна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Януари 24, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2010 Здравейте,пак ви пиша относно проблем с буквите но този път е с плеъра за филми а именно: Като пусна филм през БСплеър бг-буквите не ми ги разчита и както преди на нещо неразбираемо. Та въпроса ми е може ли да ми помогнете? Мерси педварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 24, 2010 Report Share Публикувано Януари 24, 2010 Във фини настройки на BS => Субтитри => Език на сутитрите по подразбиране, отметнато ли е BGR?С езика при други програми имаш ли проблем?В шрифт => Script, отметнато ли е Cyrilic? Шрифт по подразбиране, Arial ли ползваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Януари 24, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2010 НЕ,само Eng Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 24, 2010 Report Share Публикувано Януари 24, 2010 Зададох ти няколко въпроса/предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Януари 24, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2010 Да cirilic e отметнато и е на Ариал,обаче като да проверя във фин настроики при езиците нещо му стана и почна да си ги чете нормално.Благодаря за помоща,тука винаги има такава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост