Веко Публикувано Ноември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 А да си го инсталирал?Това има предвид . Да,инсталиран е ,преди малко прочетох че флектаипа прави този проблем Значи после ще искам диска просто го пускам даго намери и оправям нали така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Да,инсталиран е ,преди малко прочетох че флектаипа прави този проблем Значи после ще искам диска просто го пускам даго намери и оправям нали така Писах ти какво трябва да направищпредишния пост.Тоя флекс закакво тие деинсталирай го мисля че има тема тука как се деинсталира защтото има остатъци след нея и е препоръчително да се почистват.Аз не съм я ползвал до сега никога не стига че е платена а и прецаква много лошо подредбата . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 FlexType можеш да се пробваш да премахнеш с моя инструмент. Ще ти е нужен инсталационния диск в устройството. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Ноември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Използвах го.Би трябвало вече да няма и помен от флекса Пуснах търсачката и намери още 3 файла вече и те са изтрити Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Т.е. почисти FlexType с инструмента, като указа нужните файлове от инсталационния диск, и рестартира? Сега има ли проблеми с кирилицата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Ноември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Оправи се. Незнам как да ви се отблагодаря,колкото и глупав да бях и не можех да ви разбера вие продължихте да ми помагате с проблема. И този Унисталлер винаги ще го пазя Мерси много А да ви попитам още нещо може ли? В папката ми на WINDOWS има някакви папки с име $NtUninstallKB960803$ Дали са проблемни или си е нещо от системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 И аз имам един въпрос инсталирах си windows 7 при инсталацията си избрах БГ клавиатура и език БГ само че немога да пиша в игрите (конзолата на игрите)трябва няколко пъти да натисна alt+shift.Това не е голям проблем ама е дразнещо много.Как мога да го оправя че неуспях сам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 @Веко - Горе от лентата на Windows Explorer: Tools => Folder options => View => Слагаш отметката пред Do not show hidden files and folders Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 В папката ми на WINDOWS има някакви папки с име $NtUninstallKB960803$ Дали са проблемни или си е нещо от системата?Не, не са проблемни. Това са папки, в които се пазят резервните копия на файловете, променени по време на обновяване. Т.е. при инсталация на дадена кръпка/пач/обновление/ъпдейт (наричай ги както искаш) файловете, които се променят, се запазват в тези папки, за да може при евентуална деинсталация на въпросното обновление да бъдат възстановени. Единственото негативно нещо, което тези папки правят, макар "негативно" да е силно казано в случая, е да заемат място на твърдия диск. Разбира се ако СПЕШНО ти трябва място и нямаш намерение да деинсталираш никога ъпдейти, можеш да ги изтриеш. В противен случай е по-добре да не ги закачаш. И аз имам един въпрос инсталирах си windows 7 при инсталацията си избрах БГ клавиатура и език БГ само че немога да пиша в игрите (конзолата на игрите)трябва няколко пъти да натисна alt+shift.Това не е голям проблем ама е дразнещо много.Как мога да го оправя че неуспях сам?Това си зависи от играта доколкото мога да преценя. Ако играта поддържа писане на друг език, ще можеш да пишеш. Иначе няма да стане, каквито и подредби и настройки да правиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Ноември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Мерси много и на двама ви. Този форум ще го имам в предвид ако пак имам проблем,хареса ми бързото откликване по проблема. Пак мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Не, не са проблемни. Това са папки, в които се пазят резервните копия на файловете, променени по време на обновяване. Т.е. при инсталация на дадена кръпка/пач/обновление/ъпдейт (наричай ги както искаш) файловете, които се променят, се запазват в тези папки, за да може при евентуална деинсталация на въпросното обновление да бъдат възстановени. Единственото негативно нещо, което тези папки правят, макар "негативно" да е силно казано в случая, е да заемат място на твърдия диск. Разбира се ако СПЕШНО ти трябва място и нямаш намерение да деинсталираш никога ъпдейти, можеш да ги изтриеш. В противен случай е по-добре да не ги закачаш. Това си зависи от играта доколкото мога да преценя. Ако играта поддържа писане на друг език, ще можеш да пишеш. Иначе няма да стане, каквито и подредби и настройки да правиш. Може да е и така но такъв проблем нямах с ХП-то.Защото езика поподразбиране е Бг итрябва винаги да го превключвам на Английски за да мога да пиша в конзолата на играта.Сто на сто съм сигурен че е от настроиките обаче кои немога да кажа.Долу в трея ми пише че съм на Бг клавиатура като цъкна на декстопа и се променя на EN (само) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Т.е. под XP си пишел нормално на кирилица в конзолите на игрите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Т.е. под XP си пишел нормално на кирилица в конзолите на игрите? На кирилица не но го нямаше това превключване на езици влизам и си пиша без проблем на ЕN.И сега е така но трябва да превключвам на ЕN иначе немога.май нещо неме разбираш или аз немога да го обясня Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Това е защото си избрал българската подредба да е по подразбиране. Ако смениш английската да е основната, няма да го има този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 12, 2009 Report Share Публикувано Ноември 12, 2009 Това е защото си избрал българската подредба да е по подразбиране. Ако смениш английската да е основната, няма да го има този проблем. P.P Проблема е решен промених на анг. и се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост