-TEN4O- Публикувано Ноември 11, 2009 Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 Здравейте. Преди около седмица инсталирах Windows7 Ultimate x86.Дял С където е инсталиран го форматирах -и инсталирах без проблеми.Но за тая една седмица на три пъти изпълнява CHKDSK което за мен не е на добре.Ето три снимки от HD Tune. Всички съвети и предложения са добре дошли.Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Ноември 11, 2009 Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 От скрийншотите на HDTune не се виждат проблеми, но за най-сигурно си тествай диска с инструмента от производителя, който в случая е ЕSTEST. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 11, 2009 Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 Здравейте. Преди около седмица инсталирах Windows7 Ultimate x86.Дял С където е инсталиран го форматирах -и инсталирах без проблеми.Но за тая една седмица на три пъти изпълнява CHKDSK което за мен не е на добре.Ето три снимки от HD Tune. Всички съвети и предложения са добре дошли.Благодаря. Аз имам подобен проблем по време на сваляне на торенти ми изписваше "претоварен диск 100%"След рестарт на ОС дава да избера как да се включа нормално,сейф моде и т... сканирах с Хд туне проблеми няма дори свалих исо за диска от сайта й тествах пак никакви проблеми.Следващия ден братми пуска компа и изписва NTRLD is missing (май така беше)Незнаех какво да прая и реших да преинсталирам слагам диска и какво да видя незаделено място 152 ГБ.....цялата информация я нямаше.Може да се чули моите "цветисти блогословии" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Ноември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 Извинявайте но ESTEST е пълен ДОС.Знам как звучи но няма ли нещо с GUI.Ако няма здраве да е само ми кажете какво горе долу може да се очаква. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
terziew Публикувано Ноември 15, 2009 Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 Здравейте имам проблем със единия дял на харда.Инсталирах Windosw 7 и при разпределянето на дяловете най – вероятно съм направил някаква грешка,понеже „уж“ го разпределих на 3 дяла а сега виждам само C: и E : и от дисково пространстево 320 GB аз виждам 250 като сам направил и грешката C: да ми е 156 Gb a E:96 и ми липсват някаде около 70 гб ,че въпросър ми е ,имали някакъв начин да изкарам наяве този дял който не се показва.В Divace Manage ми изкарва триъгълничето че не е намерило нужните драивъри,а такива се самнявам да намеря. моля ви помагаите !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Това е останало като незаделено пространство влез в контро панел- админастративни инструменти-управление на компютара-съхраняване-управление на дисковете цъкаш на незаделеното място с десен бутон и даваш нов том(ако не се лъжа).Така трябва да изглежда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
terziew Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Благодаря ти за информацията намерих го ,но понеже проблема не е на моя компютър и сега на този на които е проблема нямам възможност да го видя евентуално ако мястото което ми се губи е незаделено от там има ли възможност да се разпредели !!!Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Благодаря ти за информацията намерих го ,но понеже проблема не е на моя компютър и сега на този на които е проблема нямам възможност да го видя евентуално ако мястото което ми се губи е незаделено от там има ли възможност да се разпредели !!!Благодаря предварително Да отговора е в горния ми пост.Цъкаш на незаделеното място с десен бутон и даваш нов том.Само не разбрах защо C -то е 159 ГБ...20 -30 Гб за сиситемата и останалите гб какво ще ги правиш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
terziew Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Да знам че са много ,но и не ми беше целта това ,направих уж дял за системата 40 Гб но от бързане не разбрах как да определя къде трябва да инсталира систематта и е станало мазало нестига че се е получило така че C: e 156 ами и липсва изобщо този дял които си мислеш че съм направил :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост