PaLMaL Публикувано Ноември 10, 2009 Report Share Публикувано Ноември 10, 2009 Здравейте.Имам проблем със стратирането и преинсталирането на старото ми "ПС" . Проблема е че постоянно се рестартира когато искам да го включа.Не съм го включвал от една година и сега когато исках да видя какво има в него ми излиза това ---> http://www.youtube.com/watch?v=VGVfCRbdHLY . Нито мога да го преинсталирам нито да го включа. Ще ви помоля ако можете да ми помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 10, 2009 Report Share Публикувано Ноември 10, 2009 Здравейте.Имам проблем със стратирането и преинсталирането на старото ми "ПС" . Проблема е че постоянно се рестартира когато искам да го включа.Не съм го включвал от една година и сега когато исках да видя какво има в него ми излиза това ---> http://www.youtube.com/watch?v=VGVfCRbdHLY . Нито мога да го преинсталирам нито да го включа. Ще ви помоля ако можете да ми помогнете Предполагам можеш да влезеш в биоса и да зададеш CD-ROM drive като първо зареждащо у-во. Ако нямаш нещо ценно на системния дял, слагай диска с Windows и започвай преинсталация с формат на сист. дял. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLMaL Публикувано Ноември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2009 Предполагам можеш да влезеш в биоса и да зададеш CD-ROM drive като първо зареждащо у-во. Ако нямаш нещо ценно на системния дял, слагай диска с Windows и започвай преинсталация с формат на сист. дял. Ами ако може да ми дадеш скайп малко по подробно обяснение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 10, 2009 Report Share Публикувано Ноември 10, 2009 По време на екрана с инициализация на устройствата натискаш клавиш F2, за да влезеш в BIOS. Влизаш в раздел Boot и след това в Boot Device Priority. Там задаваш първото устройство за зареждане да е оптичното, а второто да е твърдия диск. След това натискаш клавиш F10 и Enter, за да излезеш и запазиш промените. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLMaL Публикувано Ноември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2009 Мерси,но вече се справих с проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ds_more Публикувано Ноември 30, 2009 Report Share Публикувано Ноември 30, 2009 Видях че вече има публикувана темичка и реших да помоля и аз за помощ тук. От доста време си преинсталирам компютъра сама, но сега не знам какво да правя. След като сложа диска и рестартирам ми се появява черен екран със следното: enter curent password.Не знам каква парола иска и не мога да я нацеля. След като пробвам 3 пъти запорва да си зарежда windows-а сякаш току що съм включила компютъра. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна. Мерси от сега Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2009 Report Share Публикувано Ноември 30, 2009 Парола ти се иска, когато е време да зареди от инсталационния диск ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ds_more Публикувано Ноември 30, 2009 Report Share Публикувано Ноември 30, 2009 да :( нямам и идея защо се получава това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2009 Report Share Публикувано Ноември 30, 2009 Въпросният инсталационен диск ползван ли е друг път за инсталация на Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ds_more Публикувано Ноември 30, 2009 Report Share Публикувано Ноември 30, 2009 ами да със същия диск го преинсталирах и предния път, но пробвах и с друг и с двата се получава едно и също Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 30, 2009 Report Share Публикувано Ноември 30, 2009 Имаш ли достъп до настройките в BIOS? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ds_more Публикувано Декември 1, 2009 Report Share Публикувано Декември 1, 2009 като натисна F8 ми дава само да избера 1st boot device Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 3, 2009 Report Share Публикувано Декември 3, 2009 F8 няма особено много общо с BIOS. Сигурен ли си, че знаеш какво е BIOS? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLMaL Публикувано Февруари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Пробвай с друг Windows Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост