Jump to content

Проблем при стартиране преинсталиране на Windows XP

PaLMaL

Препоръчан пост

Здравейте.

Имам проблем със стратирането и преинсталирането на старото ми "ПС" . Проблема е че постоянно се рестартира когато искам да го включа.Не съм го включвал от една година и сега когато исках да видя какво има в него ми излиза това ---> http://www.youtube.com/watch?v=VGVfCRbdHLY . Нито мога да го преинсталирам нито да го включа. Ще ви помоля ако можете да ми помогнете :thumbsup:

Сподели другаде

Здравейте.

Имам проблем със стратирането и преинсталирането на старото ми "ПС" . Проблема е че постоянно се рестартира когато искам да го включа.Не съм го включвал от една година и сега когато исках да видя какво има в него ми излиза това ---> http://www.youtube.com/watch?v=VGVfCRbdHLY . Нито мога да го преинсталирам нито да го включа. Ще ви помоля ако можете да ми помогнете :thumbsup:

Предполагам можеш да влезеш в биоса и да зададеш CD-ROM drive като първо зареждащо у-во. Ако нямаш нещо ценно на системния дял, слагай диска с Windows и започвай преинсталация с формат на сист. дял.

Сподели другаде

Предполагам можеш да влезеш в биоса и да зададеш CD-ROM drive като първо зареждащо у-во. Ако нямаш нещо ценно на системния дял, слагай диска с Windows и започвай преинсталация с формат на сист. дял.

Ами ако може да ми дадеш скайп малко по подробно обяснение :)

Сподели другаде

По време на екрана с инициализация на устройствата натискаш клавиш F2, за да влезеш в BIOS. Влизаш в раздел Boot и след това в Boot Device Priority. Там задаваш първото устройство за зареждане да е оптичното, а второто да е твърдия диск. След това натискаш клавиш F10 и Enter, за да излезеш и запазиш промените.
Сподели другаде

• 3 weeks later...

Видях че вече има публикувана темичка и реших да помоля и аз за помощ тук. От доста време си преинсталирам компютъра сама, но сега не знам какво да правя. След като сложа диска и рестартирам ми се появява черен екран със следното: enter curent password.

Не знам каква парола иска и не мога да я нацеля. След като пробвам 3 пъти запорва да си зарежда windows-а сякаш току що съм включила компютъра. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна. Мерси от сега

Сподели другаде

• 2 months later...