commix Публикувано Ноември 10, 2009 Report Share Публикувано Ноември 10, 2009 3 и 15 сутринта е. Чуствителността на ушите ми е силно раздразнена от странен звук. След кратък размисъл разбирам, че телефона ми звъни. Копеле толкова съм сънен, че незнам каде се намирам. Вдигам без да поглеждам кой е, оказва се Гоши Веселия Крак. Дебил! Горикия псувам го така сякаш ме е събудил. Затварям. С единствена мисъл да спя притварям очи. Да ама не.. Пикае ми се! Защо подяваолите отделителната ми система ме притесява точно сега. С нежелание решавам че трябва да отида до тоалетната. В стаята е студено като в гроба на ледената кралица. С неимуверни усилия се завличам до стола и навличам някаква грейка, взимам си и пушилист да ме грее. Излизам навън. Копеле тъмно е! По пътя паля цигарата, "ехх да имеше сега и едно Ирландско Кафе" казвам си. Вече съм пред тоалетната. Влизам и вадя Уили. Мисля си колко е приятно да пикаеш, и все пак ми е студено. Довършвам пушилиста пед тоалетната и си мисля как ще се наспя. ФЪК !! Забравих да пусна водата! След като и това е готово поемам по обратия път към леглото ругаеки студа. Влизам в хола. На масата стой една катерица и яде банан. Учитво и казвам да ми ближе топките и продължавам към стаята ми. Не ми се занимава с глупави катерици посред нощ. Прекалено рано е, спи ми се! След като успешно се завърнах в стаята ми, събличам се и лягам. След известно време заспивам. Сутринта се събуждам и си казвам ЯЖ СПАГЕТЕ !! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост