Jump to content

Проблем с Microsoft .NET Framework

Препоръчан пост

Здравейте, появи ми се следният проблем .С Windows XP SP3 съм и ми са включени атоматичните ъпдейти, та снощи гледам ,че се появиха за инсталиране такива свързани с Microsoft .NET Framework 2.0 SP2 securiti update kb974417 и Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 и NET Framework 3.5 Family Update for .NET versions 2.0 through 3.5. kb951847 ,но като ги пуснах да се инсталират не могат.Аз имам инсталирани 3.5SP1 и 3.0SP2 преди имах 1.1 и 2.0 ,но ги деинсталирах дали от тук идва проблема не знам и затова ви моля за помощ.
Сподели другаде

Едва ли... И аз имам NET.Framework 2.0, но като си пусна ъпдейтите за него - нищо не се ъпдейтва. Тези за 3.0 и 3.5 също не се ъпдейтват, защото простно не съм инсталирал и основните пакети (3.5SP1 и 3.0SP2). Предполагам, че нещо не може да ти пачне версиите, които вече имаш... А за какво точно използваш тези цели 2 версии на NET.Framework? Една би трябвало да е повече от достатъчна? Нещото, ти наблъсква един куп простотии, само за да подкараш примерно Pаint.NET, като повечето неща (90%) изобщо не ги ползваш, ами си седят така... Програмите, ползващи NET.Framework са и по-тежки и тромави...

Edit: Има и игри, които изискват NET.Framework

Сподели другаде

Ами просто си нямам идея дошли са като ъпдейти и съм ги инсталирал и аз си мисля,че една е достатъчна,но този ъпдейт постоянно си стои и ме дразни .Има ли начин да го откажа без да спирам автоматичните ъпдейти?
Сподели другаде

Еми, ей за това ги мразя тия автоматични ъпдейти... само се опитват да ми наблъскат компа с неща със съмнителна полезност... Този ъпдейт постоянно ще си ти седи в листа с нещата за сваляне и ъпдейтване и не може да се махне от там... Просто го игнорираш... Важни са само ъпдейтите по сигурността за компонентите, които вече имаш инсталирани: IE, WMP и т.н. Можеш и сам да си избираш какво да ти се сваля и инсталира, като от менюто в Control Panel за автоматичните ъпдейти, маркираш опцията само да те информира за налични ъпдейти, пък ти сам да си избираш какво да сваляш и какво не от прозорчето, което ще ти се отвори, като цъкнеш два пъти на иконата с удивителната в трея... Хората си перат направо на Auto и се чудят после защо имат излишни неща инсталирани и им се бави компа... Нищо чудно някоя сутрин да осъмнеш и с NET.Framework 3.6, който май в момента го гласят...
Сподели другаде

Ами даже видях някъде докато се ровех 4.0 бета версия, а за ъпдейтите аз по принцип винаги избирам custom и си избирам,но понякога не знам някои за какво са и дали е жизненоважно да ги инсталирам и предпочитам да го направя.Абе въобще не съм много на ясно благодаря ти .
Сподели другаде