Jump to content

Проблем с натоварване на системата

Препоръчан пост

Здравейте. От известно време наблюдавам промяна в държането на системата.Когато вляза във facebook.com и реша да играя на приложенията там, се забелязва покачване на стойностите на CPU usagе до 100%. Така стои през цялото време докато се занимавам с даденото приложение.Системата става бавна и тромава,което явно се дължи на покачването на тези стойности. Прилагам и шот по-долу.Интересното е, че това се случва само и единствено при браузване в тази страница.Когато не съм я заредил системата си работи нормално и без проблеми.Интересно ми е,защо се получава само при тези приложения(игри) в сайта.Операционната система на компютъра е Windows 7 Ultimate с инсталирани всички необходими за сигурността ъпдейти.Изпозван браузър-Opera 10.00.Благодаря предварително.

Ето и приложените шотове:

Състояние на системата при нормално използване: http://img687.imageshack.us/img687/2640/33632046.th.png

Състояние на системата при стартирано приложение в съответния сайт: http://img21.imageshack.us/img21/3022/93166164.th.png

П.п-Извинявам се предварително,ако темата не е в правилния раздел. :)

Сподели другаде

Направих препоръчаното от теб,но проблема още си остава.Дори изпозвах Flash Player Uninstaller за деинсталацията, но без никакъв резултат.Влязох в други страници с такива приложения, но проблема при тях не се появява.
Сподели другаде

Проблемът явно е само с това специфично приложение. За съжаление не съм го тествал лично, за да кажа дали е нормално толкова висок CPU Usage, но след кратка проверка в интернет открих, че и други хора се оплакват от висок CPU Usage специално при него. По принцип Flash приложенията, особено по-сериозните са си тежки. Друг е въпросът, че това може да е в резултат и на други фактори като например Phishing Filter-ът на уеб браузъра, някакво security приложение, което сканира трафика и др.
Сподели другаде

Като става въпрос за тежест, официалният сайт на Disciples III, направо кърти-извозва :)

На мен този сайт ми натоварва процесора с около 70% (Athlon X2 7750, 2,7 GHz).

Сподели другаде

Е, ми твоя е "мааалко" пo-добър от моя, модел от преди 3-4 години едноядрен, 2GHz Athlon x64. Така сме ние кошничарите ;) При мене 95%. И 70% не са никак малко. Нещо се излага твоя... :giggle:
Сподели другаде