maimuneka Публикувано Април 8, 2011 Report Share Публикувано Април 8, 2011 Да бе човек , блурея ги върти филмите но с някакви дефекти - снощи пустнах небестно царство 8,8 гигабайта , всичко е хубаво - картина и звук, само че не може да превъртам сцените , като искам да превъртя филма почва от начало , това е му е гадния дефект ,а има на аниметата - 50 епизода в 20 гигабайта в някакъв формат wmv и вървят , дори съм пускал с vob или там някакъв дето пускаше със снежинки... Впрочем Небестно царсто го пусках с 4,5 , 8,8 сега ще го пустна с 16 гигабайта да видя дали ще тръгне, просто филма много ме кефи и не мога да ме задоволи качеството или има някакъв дефект... Да бе човек , блурея ги върти филмите но с някакви дефекти - снощи пустнах небестно царство 8,8 гигабайта , всичко е хубаво - картина и звук, само че не може да превъртам сцените , като искам да превъртя филма почва от начало , това е му е гадния дефект ,а има на аниметата - 50 епизода в 20 гигабайта в някакъв формат wmv и вървят , дори съм пускал с vob или там някакъв дето пускаше със снежинки... Впрочем Небестно царсто го пусках с 4,5 , 8,8 сега ще го пустна с 16 гигабайта да видя дали ще тръгне, просто филма много ме кефи и не мога да ме задоволи качеството или има някакъв дефект... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост