gesh66 Публикувано Ноември 6, 2009 Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 здравейте аз имам Blu-Ray player И КОГАТО ТЕГЛЯ HD film от замунда обикновено е с mkv разширение записвам го с nero но не тръгва каква burning програма ще ми препоръчате Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flor70 Публикувано Ноември 6, 2009 Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 www.Roxio.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 6, 2009 Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 А сигурен ли си, че DVD плеърът поддържа MKV/H.264 комбинацията?MKV е за Blu-Ray плеърите това, което AVI е за DVD плеърите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gesh66 Публикувано Ноември 9, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 9, 2009 А сигурен ли си, че DVD плеърът поддържа MKV/H.264 комбинацията?MKV е за Blu-Ray плеърите това, което AVI е за DVD плеърите. да player-a ми е Blu-Ray в упътването пишеше и формат HDAVC пробвах и с такъв но не тръгва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 9, 2009 Report Share Публикувано Ноември 9, 2009 Да не би да имаш предвид AVCHD? Какъв е плеърът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Ноември 9, 2009 Report Share Публикувано Ноември 9, 2009 Аз пак имам един тъп въпрос - как точно ги записваш тия филми ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flor70 Публикувано Ноември 10, 2009 Report Share Публикувано Ноември 10, 2009 Напиши повече информация за плейъра.? Виш тук http://bg.lge.com/ext/bd370/ !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gesh66 Публикувано Ноември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2009 Напиши повече информация за плейъра.? Виш тук http://bg.lge.com/ext/bd370/ !!! panasonic dmp-bd35 това е player-a ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 9, 2009 Report Share Публикувано Декември 9, 2009 От това, което намирам, виждам, че явно плеърът не поддържа MKV контейнера. В случая ще се наложи да конверитраш файловете във формати, които плеърът поддържа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 10, 2009 Report Share Публикувано Декември 10, 2009 Аз имам PlayStation 3, демек по темата ти... аз също го ползвам за ХД филми и естествено конзолата не подържа .mkv и правя следното: Сваляш си програмата Format Factory, посавяш дадения филм да се конвентира в avi или wmv ,чакаш около 5/6/7 часа и гледаш. Само че има един проблем, че повечето файлове са над 2 гб и даже и плеарати да има usb вход незнам как ще ги гледаш..., аз чрез wireless си ги прехвърлям..., другият вариант е ако имаш външен хард диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maimuneka Публикувано Април 5, 2011 Report Share Публикувано Април 5, 2011 Здравейте, аз имам блурей плеър Samsung BD - C5500 с външен хард пак Samsung, върви всичко с формат MKV но пробвах с един 12гб филм , с резалюция 1080 има картина , която не насича , не омазва супер е но проблема в това че звука пръщи и не се чува , дали е от филма или просто от харда не става ?? Пробвах с един 14gb филм уж блурей формат , пак е на харда но плеъра не го намира , влизам в папките но файла го няма? Дали ще мога да плейвам блурей филми от външния хард ?? Странното е че филм с резолюция 1080p с размер 7,95 гб върви че се къса на макс, звук и картина всичко , а защото на 12гб филм неще е това не разбирам / то върви , без звук което е дразни/ ?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Опитай с поне още един 12GB-ов филм, за да е ясно дали общо взето създава проблеми при по-големи файлове или е специфично с конкретния такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maimuneka Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Благодаря ти , сега ще пробвам с друг филм пак същия размер , според мен блурея ми чете почти всички формати мкв - но има и такива дето не разпознава, вчера пак изтеглих филм 7,95 гб , имаше перфектен звук , но на картината имаше снежинки сякаш някакви черни точки , самите мкв са правени некъдърно сигурно , що то при други филми 8,80 , 7,50 гб бачкат без проблем... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maimuneka Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Филма тръгна веднага , картина и звук всичко 6, размера му беше 12,5 гигабайта и литна направо, благодаря за съвета... Сега ако изтегля някой филм в MKV например 16 гигабайта дали ще тръгне ?? Трябва да пробвам, сега ме блазни на блурея да сложа един LED монитор Samsung пак че съм фен на марката, то сега LCD теливизора се справя , но друго си е Full HD , много се навих сега като ръгам филми с максимална резелюция, за игри не ми трябва ,а и компа забива на резлюция 1080p... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2011 Report Share Публикувано Април 8, 2011 Сега ако изтегля някой филм в MKV например 16 гигабайта дали ще тръгне ??Не може да се каже предварително. Обаче щом някои филми вървят без проблеми, а други имат някакви, независимо от размера, може да е заради използвани различни настройки при видео компресията, недобре поддържан аудио формат или може би плеърът не може да разчита добре самия контейнер MKV формат. По принцип хардуерните плеъри винаги са били по-капризни относно файловете, които възпроизвеждат. Дори още преди да HD съдържанието да навлезе и когато доминиращите формати бяха AVI и Xvid. Предполагам същото се отнася и за възпроизвеждането на HD - просто самият файл е създаден така, че нещо не се харесва на самия плеър. Не мога да кажа обаче със сигурност, защото нямам такъв плеър и не съм се занимавал с подобни неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост