nono Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Здравейте!Интересува ме от къде на драйвера трябва да си назнача аудио картата която ми е на дъното т.е. отпред като включа слушалки и колони бачкат а отзаде където са буксите не и мисля че трябва да се назначат от някъде тва там къде избираш дали да е 5+1 или пък HEADPHONE там ли трябва да се бутне ??? И другия ми въпрос е някой ако може да ми каже в movie maker-a като вържа камера трябва ли от някъде да я назнача като устройство или като дам capture from ... ще тръгне автоматично?Ако може и някакъв снимков материал.Камерата не съм я виждал и още не съм я свързвал но утре ще се боря с нея и викам да се подготвя малко Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Здравейте!Интересува ме от къде на драйвера трябва да си назнача аудио картата която ми е на дъното т.е. отпред като включа слушалки и колони бачкат а отзаде където са буксите не и мисля че трябва да се назначат от някъде тва там къде избираш дали да е 5+1 или пък HEADPHONE там ли трябва да се бутне ??? И другия ми въпрос е някой ако може да ми каже в movie maker-a като вържа камера трябва ли от някъде да я назнача като устройство или като дам capture from ... ще тръгне автоматично?Ако може и някакъв снимков материал.Камерата не съм я виждал и още не съм я свързвал но утре ще се боря с нея и викам да се подготвя малко БлагодаряВ Conrtrol Panel или долу в System tray отваряш панела с настройки на звуковата карта и там гледаш какви са настройките, пробваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост