mate Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Здравейте съфорумници.Имам голямо желание да меня малко вентилаторите в кутията. Вентилатора на видео картата е като излитащ самолет. Картата е GF6200, знам малко е стара.Искам да сменя и вентилатора на чип сета ако може да са само радиятори или супер тихи охлаждания, естествено да не са прекалено скъпи.Евентуално меже да сменя и на процесора вентилаторчето AMD Atholon 64. Май сокета беше 775но не помня. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Здравейте съфорумници.Имам голямо желание да меня малко вентилаторите в кутията. Вентилатора на видео картата е като излитащ самолет. Картата е GF6200, знам малко е стара.Искам да сменя и вентилатора на чип сета ако може да са само радиятори или супер тихи охлаждания, естествено да не са прекалено скъпи.Евентуално меже да сменя и на процесора вентилаторчето AMD Atholon 64. Май сокета беше 775но не помня.Има Socket 754, сигурно е той. Вентилаторите може да видиш дали не могат да се смажат и ще станат по-тихи. Добре ще е направо нова видеокарта да купиш, защото твоята вече е много стара - кога е било 2005 година... Може да видиш примерно тук какво продават. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Ноември 5, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Моля за по конкретни решения вентилатори за който се знае че са тихи. Вентилаторите всички са смазвани няма полза от това.ДА прав си сокета е 754 моя грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Дадох ти едно предложение по-горе. Друго - отиваш в някой магазин-сервиз, казваш им какъв ти е проблема и какъв ти е хардуера и те да видят какво може да измислят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост