Jump to content

Как се спира микрофона на Nokia 6500?

Препоръчан пост

Здравейте! Искам да ми помогнете като ми кажете как се спира микрофона на тел. Нокиа 6500 Slıde.Знаете, че по време на разговор понякога се налага да се спира микрофона на тел.

Интересува ме дали има такива функции моят телефон или въобще да не се мъча пак да си купя накои друг. Ако има лица които са боравили с ткъв проблем нека ми помогнат.

Предварително Ви БАЛГОДАРЯ!

Сподели другаде

Здравейте! Искам да ми помогнете като ми кажете как се спира микрофона на тел. Нокиа 6500 Slıde.Знаете, че по време на разговор понякога се налага да се спира микрофона на тел.

Интересува ме дали има такива функции моят телефон или въобще да не се мъча пак да си купя накои друг. Ако има лица които са боравили с ткъв проблем нека ми помогнат.

Предварително Ви БАЛГОДАРЯ!

По време на разговор - ляв софтбутон, на който пише "опции" - четеш и там вътре има такава опция "Изключи микрофона". Включва се пак с десен софтбутон. Това е при Nokia 6233, но и твоята е платформа S 40, така че трябва да е подобно.

Сподели другаде