mimeto1357 Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Здравейте,някой може ли да ми помогне.Качих си тази картинка във телефона но той не ми я отваря,да не би да трябва да се намали,защото имам други такива които ги отваря без проблем.Пробвах да я намаля със paint ,но картинката спря да се сменя.Някой знае ли саит от където да си изтегля такива картинки за телефон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Тествах го това изображение на GSM Nokia 6300 и си работи без проблем на цял екран!Какъв ти е телефона защото може и да не поддържа въпросния формат и проблема да не е в големината?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mimeto1357 Публикувано Ноември 6, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 Тествах го това изображение на GSM Nokia 6300 и си работи без проблем на цял екран!Какъв ти е телефона защото може и да не поддържа въпросния формат и проблема да не е в големината?!Телефонът ми е Samsung E390,но отваря други такива изображения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост