anenci Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Здравейте! Разглеждах форумите специално за тази тема но неможах да разбера как точно да си го оправя .. ако можете да ми кажете каде точно е проблема ... инсталирах java преинсталирах Adobe Flash Player но без успех .. :{ благодаря ви предварително ..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Здравейте! Разглеждах форумите специално за тази тема но неможах да разбера как точно да си го оправя .. ако можете да ми кажете каде точно е проблема ... инсталирах java преинсталирах Adobe Flash Player но без успех .. :{ благодаря ви предварително ..... Какъв браузер ползваш?От кога е проблема- само звука ли го няма?Ако си с Мозила:1. Преинсталирай с най-нова версия- Mozilla Firefox-последна нова версия2. Изтегли и исталирай- Plugins: Adobe Flash Player за Mozilla Firefox3.Приятно гледане и слушане на видеоклипове! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Ноември 6, 2009 Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 Също така когато инсталираш Adobe Flash Player, браузера трябва да е затворен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
babcho Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 Имам същия проблем, но с преинсталация на Адобе флаш плейъра не стана, не стана и с контрол/шифт и джей...............между другото оказа се че и на ИЕ нямам звук..........Всичко стана след ъпдейтване на адобето и мозилата май.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 Изпълни инструкциите от този коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост