mireto Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Запазили ли сте детското в себе си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 О-о-о-о и още как! Преди 3 дни такива танци направихме групата от Банкя на една бензиностанция - от 23.00 до 01.00. Голям купон. Че го и заснехме...Поздрави и от мен на всички, които не са изгонили детето в себе си!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 И още как,даже започвам да се притеснявам вече,че на тия години още ме държи . Лошо няма ,майтапа на страна, напротив, мисля че е добре всеки да запази нещо детско в себе си.Честит празник деца,пожелавам ви много подаръци и игри днес. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Честит празник на всички деца и от мен!И аз съм запазила детското в себе си и се гордея с това!Мисля, че ако у човек не остане нищо детско, това е сигурен белег, че е остарял. Подкрепете светлото бъдеще на децата ни тук:http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=986 Децата ни го заслужават! http://www.postsmile.com/img/holiday/21.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Честитоооо! На всеки, който е запазил детското у себе си! А за тези, които са си деца (включително аз ) пожелавам само усмивки! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Честито и от мен...на големи и малки деца. Колкото и смешно да звучи...ей сега с приятели ходихме да празнуваме този празник..а вече на външен вид не сме деца. Ама пък мисленето ни се е запазило детско Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Не знам каква възраст се смята за границата между дете и възрастен (предполагам 18?), но аз макар и на 20 все още се чувствам отчасти на 13. Затова празнувам. Благодаря за пожеланията и на свой ред пожелавам на всеки, който все още има детската искрица у себе си, приятен празник! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Аз определено съм запазила детското в себе си и това много, много ме радва! Тази сутрин изпратих на всичките си приятели това: http://img74.imageshack.us/img74/7523/1uni9vl.jpg Няма как да не го споделя и с Вас!Честит празник! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Viki Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Night_Raven написа: Не знам каква възраст се смята за границата между дете и възрастен (предполагам 18?), но аз макар и на 20 все още се чувствам отчасти на 13. Затова празнувам. Благодаря за пожеланията и на свой ред пожелавам на всеки, който все още има детската искрица у себе си, приятен празник!Честит празник и от мен!Не знам кой беше казал дълбокомислените слова "Не е важно на колко години си, а на колко се чувстваш", но са верни. С моите над 40 лазарника все още се улавям, че има доста детско в мен.Празнувайте на воля, скъпи деца и само весели игри ви пожелавам!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Ами аз при всички положения съм си дете Та айде честито на всички,които са (като мен) и се чувстват като деца!!! Абе май съм малък за бира,вие си пийнете..Поздрави!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост