deskata94 Публикувано Ноември 2, 2009 Report Share Публикувано Ноември 2, 2009 Здравейте имам проблем с avg през 5 минути ми се появява avg alert моля помогнете :) снимка на съобщението което ми се явява във прикрепения файл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 2, 2009 Report Share Публикувано Ноември 2, 2009 Съобщението се появява при опит за отваряне на конкретен сайт, на който и да е сайт или напълно непровокирано? P.S.: моля, ползвай малко пунктуация занапред, за да е по-ясно и разбираемо това, което пишеш. При по-кратки текстове (като по-горния) не е голям проблем, но при по-дълги е досадно. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deskata94 Публикувано Ноември 2, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2009 Извинявай . Съобщението ми се появява, когато примерно си отворя фейсбука, но не винаги. Дори и след като си вляза в абв-то понякога се появява. Не е на някакъв специален принцип. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 2, 2009 Report Share Публикувано Ноември 2, 2009 Програмата и дефинициите й актуални ли са? Сканирано ли е за зловреден код с друга програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Ноември 3, 2009 Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 Извинявай . Съобщението ми се появява, когато примерно си отворя фейсбука, но не винаги. Дори и след като си вляза в абв-то понякога се появява. Не е на някакъв специален принцип. Направи едно сканиране с Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware можеш да ги изтеглиш от подписа на Night_Raven.В подобни случай е редно,даже бих казал задължително под Windows OS да се сканира с някои специализирани програми,антивирусните са в по-широк спектър,но не и конкретизирани в/у премахването на опреден вид заплахи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deskata94 Публикувано Ноември 3, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 Програмата и дефинициите й актуални ли са? Сканирано ли е за зловреден код с друга програма?Програмата е актуална. Сега ще сканирам . Благодаря за помощта ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост