Jump to content

Захранване за двуядрен процесор

Препоръчан пост

Интересувам се отзад коректорите на видео картата,самият слот в който се вкарва кабела на всички видео карти ли е един и същ,защото ще поръчвам GF 8600GT,но се боя самият кабел да не мога да вкарам във видео картата.

Към видеокартата в комплекта трябва да има и преходник DVI - VGA. Ако кабелът ти е VGA, ще го използваш.

Сподели другаде

Самият преходник VGA как ще се монтира към видео картата ?

Не се монтира - това е вид букса и просто се надява на изхода на картата и тогава се включва кабелът.

Сподели другаде

Ти като взимаш картата, се направи на луд и питай... Аз, като си вземах втория хард, два пъти се разкарвах до most. Първия път, беше защото пропуснали да ми дадат винтчета, с които да го завинтя за кутията, а втория път - за захранващ и информационен кабел, които пак забравили, но като компенсация ми ги "харизаха" без пари - по 5 лв бил иначе всеки... Кой знае, от кой повреден комп са останали... Така е..., зарад главата, патят краката... :giggle:
Сподели другаде

Ок,но лошото е че аз съм от Каварна и смятам от сайт да поръчам картата така че няма как да питам.Ако в кутията няма такъв преходник ще го купя от магазин в Каварна.
Сподели другаде

Ок,но лошото е че аз съм от Каварна и смятам от сайт да поръчам картата така че няма как да питам.Ако в кутията няма такъв преходник ще го купя от магазин в Каварна.

Можеш да им се обадиш по телефона и да ги питаш дали има преходник в комплекта - би трябвало да има, дано не са си го прибрали - кажи им, че и той ти трябва. Всъщност - той не ти трябва, ако кабелът ти е DVI и съответно мониторът ти е LCD с DVI-вход.

Сподели другаде

Аз им пратих запитване дали в кутията има и те ми отговориха,че има,но ако няма ще им се обадя и ако не го пратят от тук ще си взема,защото кабела на монитора ми е VGA.

Аз си избрах nvidia geforce 8600gt,ако може някой и други предложения да ми даде за видео карта до около 70 лева,защото повече не ми се събират пари.Ще съм ви благодарен.

Сподели другаде