Jump to content

Захранване за двуядрен процесор

Препоръчан пост

На 400w захранване мога ли да сложа двуядрен процесор?

Може. За кой процесор става въпрос и каква марка е захранването? Кажи и дъното какво ти е да видим кои процесори поддържа.

Сподели другаде

Става този процесор на това дъно. Компютъра готов ли си го купил и сега искаш да правиш ъпгрейд? Давай повече подробности. Игри ли искаш да играеш? Захранването може да го видиш какво е като отвориш страничния капак на кутията.

Сподели другаде

Само да кажа, че захранващият блок няма връзка със захранването на процесора. Последното се осъществява от дънната платка и именно тя е от значение и по-точно дизайнът на регулатора на напрежението към процесора. Проблемите обикновено стават с Quad-Core процесори (особено ако се намеси и оувърклок), а не с Dual-Core.

Разбира се, това не значи, че не трябва да се осигури качествен захранващ блок с нужната мощност, а просто той няма чак такова фундаментално влияние върху процесора в сравнение с VRM-а на дъното.

Сподели другаде

На компютъра ми му смених дъното и сeга почвам да го ъпгрейтвам,вeче видео карта съм избрал и сега двуядран процесор искам да сложа.А относно страничния капак....аз съм без такъв и на самото захранване не пише каква марка е, затова не мога да отговоря.
Сподели другаде

На компютъра ми му смених дъното и сeга почвам да го ъпгрейтвам,вeче видео карта съм избрал и сега двуядран процесор искам да сложа.А относно страничния капак....аз съм без такъв и на самото захранване не пише каква марка е, затова не мога да отговоря.

И каква видеокарта си избра, ако не е тайна?

Сподели другаде

Като за начало nvidia geforce 8400gs защото с такива пари разполагам....по-нататък по-добра.

Все едно ще хвърлиш парите в кофата за боклук и няма да имаш видеокарта. Вземи поне тази - с нея поне повечето игри ще тръгват, докато с избраната от теб - няма, щом я засекат.

Сподели другаде

Или по-добре си запази старата видеокарта, която се опитваш да продадеш, докато спестиш още малко пари за по-добра. Тази стратегия ми се вижда най-добра... Все пак, както си прецениш... Редактиран от draco_volans
Сподели другаде

Интересувам се отзад коректорите на видео картата,самият слот в който се вкарва кабела на всички видео карти ли е един и същ,защото ще поръчвам GF 8600GT,но се боя самият кабел да не мога да вкарам във видео картата.
Сподели другаде