miro7519 Публикувано Ноември 2, 2009 Report Share Публикувано Ноември 2, 2009 Здравейте,Изтрих без да искам 15-20 торент задачи, искам да ги възтановя. Ползвам м- torent 1.8.4. Имам файловете, като такива, но торенти нямам! Моля, ако някой може да помогне[/font]. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 2, 2009 Report Share Публикувано Ноември 2, 2009 Изтрил си само торент-файловете, но не и папките с това, което си свалил? Ако случаят е такъв: 1) спомняш си откъде си теглил всяко нещо 2) отиваш на съответните торенти в сайтовете, откъдето си ги изтеглил 3) цъкаш върху линковете 4) посочващ на торент клиента да сваля там, където са паките с данните за всеки от тях (музика, филми и т.н.) 5) клиента прави една бърза проверка на файловете за цялост и после почва да си сийдва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 2, 2009 Report Share Публикувано Ноември 2, 2009 Здравейте,Изтрих без да искам 15-20 торент задачи, искам да ги възтановя. Ползвам м- torent 1.8.4. Имам файловете, като такива, но торенти нямам! Моля, ако някой може да помогне[/font].Ако при инсталирането на μTorrent не си определял специално къде да съхранява *.torrent-файловете, по подразбиране тя ги складира в C:\Documents and Settings\User\Application Data\uTorrent. Трябва да включиш опцията за показване на скрити файлове и папки - да ти станат видими, защото е скрита тая папка. Намираш там името на торента и просто стартираш файла. Задачата се възстановява. Даваш му да сваля там където вече имаш свалените файлове, програмата прави проверка и я прехвърля за сийдване, ако всичко е налице - ако не - довършва свалянето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miro7519 Публикувано Ноември 3, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 Разгледах първата помощ, намерих мястото от където съм свалил файла, това е: Zamunda, но като щракна върху линка, ми излиза описанието на примерно филма, който съм изтеглил и тук невиждам опция как мога да укажа на торент клиента откъде да го сваля. За втория начин ми "пулих" се 2-3часа, но опция покажи изтрити файлове и папки така и не намерих. В самия мю торент в настройки има раздел папки, но такова "чудо", не откирих! Мю торент ме е инсталиран в: C:\Program Files\uTorrent, но като го отворих имаше Uninstall и файл с разширение .exe, който е за инсталиране предполагам. Толкова ме е яд, че за една секунда невнимание, ми отне толкова много време. Но от друга страна поразучих малко мю торентът. Момчета, пиша ви едно мерси, за отделеното време и труд, не само на мен а и на всички user-и, защото аз виждам, че помагате на доста хора! Ако се справя с тая задача, това ще е голям успех за мен! Очаквам съветите ви с нетърпение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 3, 2009 Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 Е, нали като отвориш линка с uTorrent ти се показват файловете, които торента съдържа? Най-горе в отворилото се диалогово прозорче има Save as (Запази като)? Имаш там едно бутонче с 3 точки - най-горе вдясно. Цъкаш на него и избираш къде да ти се свали торента. В случая, това ще бъде директорията, където си свалил и преди същия торент. Трябва, обаче, торента който сваляш и този, който си свалил преди, да са абсолютно едни и същи - имена, разширения и всичко останало. Ако си ги променял, uTorrent-a няма да разпозне наличните вече файлове и ще почне да тегли наново всичко, а не само да направи проверка и да почне да сиидва. Ясно? За втория похват: трябва да направиш скритите папки и файлове на Windows видими:My Computer => Tools => Folder Options => View => слагаш отметката пред Show hidden files and folders. После: C:\Documents and Settings\<папката с името, с което си се кръстил, когато си инсталирал Windows (примерно Пешо)>\Application Data\uTorrent и там трябва да са ти всички торент-файлове, които си изтеглил. След това, по обратния начин, скриваш пак папките и файловете на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 3, 2009 Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 За втория начин ми "пулих" се 2-3часа, но опция покажи изтрити файлове и папки така и не намерих. В самия мю торент в настройки има раздел папки, но такова "чудо", не откирих! Мю торент ме е инсталиран в: C:\Program Files\uTorrent, но като го отворих имаше Uninstall и файл с разширение .exe, който е за инсталиране предполагам. Не "изтрити", а "скрити" файлове и папки - не си прочел правилно. Това е в Windows Explorer - "Инструменти" (Tools) -->"Опции за папка" (Folder options) -->"Изглед" (View). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miro7519 Публикувано Ноември 3, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 Реших да използвам втория похват и това с: My Computer => Tools => Folder Options => View => Show hidden files and folders, го направих. Пътят до файловете е- D:\My Torrent\Goto Torrent, тук се съхраняват завършените задачи, а файловете се поставят в- D:\My Torrent\Temp Torrent, но Application Data\uTorrent, никъде в самата папка не можах да открия. В тая папка Goto Torrent, са всички файлове които съм изтеглил Sorry, че ви занимавам с тая работа, може би ви ядосах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 3, 2009 Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 А тоя път, който съм описал:C:\Documents and Settings\<папката с името, с което си се кръстил, когато си инсталирал Windows (примерно Пешо)>\Application Data\uTorrent, пробва ли го? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miro7519 Публикувано Ноември 3, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 В C:\Documents and Settings имам: Administrator, All Users, Default User, LocalService и NetworkService. За съжаление нямам на представа с какво име ми е дал Администратора, който ми инсталира компютър. А и немога да се свържа с него! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 3, 2009 Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 В папка Administrator, нямаш ли папка Application Data, в която да имаш пък папка uTorrent? Това, при показани скрити папки! С администраторски акаунт си, нали? Прегледай и другите User-папки де, не са чак толкоз много... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 3, 2009 Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 Напиши %appdata% в Start-->Run-->OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miro7519 Публикувано Ноември 3, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 draco_volans, най- сетне "открих" топлата вода, заслюжаваше си кибиченето пред компа. Точно както каза в папката "Пешо" открих мю-то. Сега се свалят и освен да почерпя друго не виждам защо обаче от Free Space ми намалява? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 3, 2009 Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 Оф, ново 20... Какво ти намалява, пък сега? Да не ти се свалят торентите наново?!!! Като Цъкнеш на съответния линк от папката Application Data, не посочваш ли къде си свалил файловете за съответния торент?! Като посочиш така, uTorrent само ти проверява съдържанието и почва да сиидва. Ако посочиш за дадения торент директория различна от тази, в която е свалено съдържанието на торента, естествено че ще почне да го тегли наново! За това, предполагам ти НАМАЛЯВА! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miro7519 Публикувано Ноември 3, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 Откакто съм почнал да тегля не съм си чистил мю-то и може и да се е получило объркване, ще се постарая да "изчистя" проблема. Много ти благодаря все пак!!! защото в папката с торентите имаше някои еднакви по заглавие , но сигурно са били различни и съм почнал да ги тегля отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 3, 2009 Report Share Публикувано Ноември 3, 2009 Най-вероятно така си направил. Когато отвориш .torrent файла трябва да зададеш да се 'свали' там където вече ти е свалено и то ще почне да го препокрива, защото вече файловете ги има. Ще трябва много бързо да стане от 0 до 100%(в зависимост от големината на торента). И след това ще почне да го сийдва(ако си свалил всичките файлове от торента). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост