ruskov3500 Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Имам един телефон Нокия5300 но му счупих дисплея а в него имам много> важни номера които не бях прехвърлил на СИМ картата.Свалих една> програма Nokia PC Suite но тази програма ни ми разпознава телефона> чрез блутута.Един приятел ми каза че тази програма работи само с> лецинзирани блутути но с USB кабел може да стане.Въпроса ми е дали> наистина ще стане с USB кабел да влезна в самия телефон.Благодаря> предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 И аз имам 5300, чупил съм дисплея-оправиха го за към 90-100лв.PC Suite може да се свърже към телефона с USB кабел (който трябва да имаш в кутията с телефона), bluetooth и infra red.На компютъра явно нямаш bluetooth, значи ти остава USB.Какъвто и кабел да вземеш ( за GSM-Computer връзка) ще стане.При свързване с телефона ще трябва да си избереш режим на предаване на данни, до колкото си спомням, аз избирах или "Съхранение на данни" или "Режим Nokia". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ruskov3500 Публикувано Октомври 30, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 В компютъра нямам фабрично инсталиран блутут но си инсталирах такъв каквито ги подават по търговската мрежа дето се водят блутут и USB с него работи чудесно но за тази програма явно не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Няма начин да не стане. Аз ползвам програмата отдавна по различни варианти - или блутут или с USB кабел. И при двата варианта работи на 6. Стартираш програмата - Settings - Manage connections. Там трябва да укажеш, че ще правиш връзка чрез блутут. След това е препоръчително да ползваш Wizards / помощниците / за да бъде разпознаването направено без грешки. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ruskov3500 Публикувано Октомври 30, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Не става като се опитам да задам връска с блутутми изписва "Cannot use connection type.Check thatall the needed hardwre,sftware and drivers are available. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 А как успяваш да пуснеш блутута на телефона като не виждаш нищо на дисплея ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ruskov3500 Публикувано Октомври 30, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Значи преди да счупя дисплея блутута бе включен но пробвах и с други два телефон Нокия 2700 и 3100 пак същото ми дава така че мисля че проблема не в телефона. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост