Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2009 Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Драйверите на Sony Ericsson ли създаваха проблеми или останките от Online Armor и ThreatFire са били виновни? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Октомври 27, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 27, 2009 Останките от Online Armor и ThreatFire са били виновни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Октомври 28, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2009 Абе тая флашка пак започна да ми прави същите проблеми.Всичко проверих отново и всичко е наред.След около месец мисля да я сменям със 8гб ама ви моля поне да има по-дълъг ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 28, 2009 Report Share Публикувано Октомври 28, 2009 Я пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Октомври 28, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2009 Ами искам да кажа,че скоро ще си купя нова флашка.То е ясно че с тази няма да я бъде.Та питам ако нещо сте пропуснали да ми го кажете.Компютъра е наред.На др 2 флашки (едната 4гб ,другата 8гб) върви много добре,ама щом сложа моята,прови същите проблеми.Изписва ми че не намира файла,и след 2-3 форматирания тръгва нормално.Останах с AVG и толкова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 28, 2009 Report Share Публикувано Октомври 28, 2009 Ако всякакви други флашки работят нормално, а само твоята не функционира, значи най-вероятно самата флашка също има дефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост